А аз имам въпрос, ако мъжа ми е хванал токсоплазмоза, това проблем ли може да е за бременеене? Защото той винаги яде сурова кайма преди да я направя на каквото и да е, а доколкото знам от суровото или недопечено месо риска е огромен. Не сме го изследвали за такава, но ако това може да е проблема, ще го изследваме. Освен това искам да споделя , че аз бях вегетарианка 6-7 години, първата година беше мъчителна криза и бях анемична. После се пооправих и имах енергия но пък започнаха куп болести свързани с разни недоимъци. Накратко като изпатила от дълго вегетарианство искам да споделя че това е крайност застрашаваща дори живота ни. Най-добре е да има баланс, и месо да се консумира много рядко -веднъж на седмица или дори на две седмици. Все пак хората се водим хиштници,което означава че месото е донякъде задължително в менюто ни.