Добре де, седя си тук и си се чудя! Тя че не става тази „докторка”, не става. Ама какво прави телефонният и номер сред кабинетите на ирисодиагностиците в страницата на „Зачатие”. Мен това ме подведе впрочем. Признавам си. Само ме е яд, че загубих няколко месеца при нея. Така де. Никого не съдя. Чудя се!!!
Абе и аз това питам защо тогава на старата версия на сайта все още стои статията за нея? (
http://old.zachatie.org/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=103)
Аз например като търсих инфо за нея първо попаднах на форума и със сигурност няма да отида при нея, но ако първо примерно бях попаднала на статията, можеше и вече да съм се засилила. Още повече, че майка ми е ходила при нея (имаше проблеми с крака) и нея също я е пратила на стола и аз си мислех да отида най-малко за един хубав масаж (така и така редовно си правя масажи на гърба, поради професията, да опитам нещо ново
)...
Та в крайна сметка след това, което изчетох, няма да отида само и само да задоволя любопитството си, защото независимо какво ми каже, билките няма да ги пия. Та искам да кажа с моя постинг, че благодаря на писалите в този форум!!! Благодаря ви, момичета!
Принципно аз не отричам нетрадиционните методи (примерно търся си остеопат в пловдив - ако някой случайно има инфо къде мога да намеря такъв, ще ви бъда благодарна)..., но според мен ириодиагностиката може да даде някаква обща информация за състоянето на човека, но ако имаш някакъв по-сериозен или специфичен проблем, едва ли само билките ще помогнат... Според мен, основата в лечението на народните лечители, е ВЯРАТА на хората! Ако вярваш, може и нещото да ти мине от само себе си. Самата вяра според мен си е един вид положителна енергия, която човек по някакъв начин излъчва и може да се "самолекува". Нека не забравяме, че в миналото подобни методи вероятно са помагали много повече, отколкото с днешни времена - но тогава нито е имало толкова много цивилизация, компютри, телевизори, въобще източници на електромагнитни вълни и всякакви други вредности, които вече едва ли са преодолими със забъркан билков бульон...