Здравейте, на всички жени във форума. Нека и аз кажа че със съпруга ми се едни от заблудените клиенти на д-р Кирчева.1во мръсотията наистина е голяма. 2ро това уж дарение, което трябва да й остави човек е само за нея, а не за някой друг.И 3то ето я и моятя история:преди 2 години и половина ние решихме да идем и да опитаме по този нетрадиционен начин,но уви и тя се оказа една голяма измамница,като повечето напоследък.Мъжът ми имаше проблеми със спермограмата си и ние решихме(по скоро аз ),че това е начинът защото нещата не бяха толкова зле.Тя каза че аз нямям проблем, а негожите резултати ше се подобрят.Та както вече ви става ясно той изпи билките и ето ни за 2 рунд-този път и аз тябжаше да пиа билки ,защото нещо ми се разбуали хормоните и така нататък.....Е нищо не се получи ,но тч си прибра дарението от по25 лв на ч0ве, защото тя казва на всеки човек различна такса оп извинете дарение. Тактично пита с какво се занимаваш мза да си определи хонорара.Жалко че наистина не съществуват вече такива хора , които да помагат наистина , защото дори и видните лекари в тази област са по скоро икономисти отколкото лекари.