0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: ниска БТ и бременност
« Отговор #20 -: Декември 12, 2006, 11:22:48 am »
На една приятелка БТ и спадна до 36,8 на 28-9 ден и на следващия се покачи до 37,2 и разбира се е бременна(пупупупуп). Ако имаш голямо закъснение, но дните на ниска БТ са поредни според мен е малко вероятно да става дума за бременност. Най-добре отиди на преглед. След толкова дневно закъснение ако има нещо (нали дай Боже) ще се види на узи. Ако не :? поне ще предприемеш някакви мерки, за да предизвикаш м-то и следващия цикъл да се уползотвори пълноценно. :D Успех!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: ниска БТ и бременност
« Отговор #21 -: Декември 12, 2006, 12:04:47 pm »
Ако по принцип си с по-ниска температура - може.
Направи един кръвен тест - той показва  най-добре

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: отново аз /базална температура и бременност/
« Отговор #22 -: Декември 12, 2006, 14:02:19 pm »
Юлия, пиши в една и съща тема за един и същи проблем. Не пускай постоянно нови теми. Трябва постоянно да ги сливам!
Това е твоята тема, за твоята температура, за твоето закъснение и твоя тест.
Иди си направи кръвен тест.
« Отговор #23 -: Декември 13, 2006, 10:00:39 am »
сутринта си правих тест отризателен ужас това 4акане е много стресира6то.Как си обяснявате,онзи ден втора бледа 4ерта,днес сутринта отр.тест и 8 дни закъснение?????????? :(
*
« Отговор #24 -: Декември 13, 2006, 10:24:06 am »
Juliadodt,най-добре е да отидеш на лекар да те види,закъснението може да се дължи на много неща.Аз лично съм имала закъснение от 1 месец като имаш предвид,че М ми е сравнително редовна.Направи си пак тест.Успех!!! :P
« Отговор #25 -: Декември 13, 2006, 10:30:58 am »
да мислия това да направя.Ве4е си мисля 4е толкова искам бебе 4е ми закъснява на психи4еска основа
*
« Отговор #26 -: Декември 13, 2006, 15:38:41 pm »
вместо да гадаеш, отиди на лекар, мила  juliadidot  и той най-добре ще каже на какво се дължи закъснението
успех
« Отговор #27 -: Декември 13, 2006, 17:18:16 pm »
какво стана с 4ата на зашатие,за6то немога да вляза.Пи6е ми 4е сам Баннат какжо зна4и тожа
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
ознчава, че си се държала неприлично
*
  Ама каква е тази истерия :( Иди си направи един кръвен тест или иди на лекар вместо да се тресеш от нерви. Че сме се събрали да си помагаме и да се подкрепяме е вярно, но ти прекаляваш. Или просто ти се иска да си поиграеш с нас?
  Освен това до колкото разбрах опитвате едва от 5 месеца. Следващия път ще се получи, айде по-спокойно го давай. Успех!
ако не ти се 4ете,просто не влизай в моята тема.на лекар ходих,4акам си резултатите
ама леиди ни6то не съм направила.Говорихме за тестове и марки и мисля 4е сбъркаха не6то,как мога да вляза пак
*
Юле, миличка, не се сърди на момичетата! Нали искаш все пак някой да ти чете темата и да пише! Е, то не може всички да ти станат приятели от раз и да бъдат изкуствено лЮбезни с теб! Тук всички момичета имат много опит и много знания, защото тук от години се борим, за да забременеем, така че не се сърди, а се радвай, че получаваш съвети. И модераторката е права като ти слива темите. Я, прочети малко чужди теми. Никой не пуска всеки ден нова тема като теб. Всеки си пише в неговата тема, защото иначе се натоварва и сървъра, пък и на хората започва да им омръзва да виждат едно и също име във всички теми. Недей така да гониш хората си от темата, защото не се знае-може тъкмо от тези хора да се изрони спасителна думичка за теб, ако си в нужда!

Хайде, успокой се сега, защото ако си бременна, не е хубаво да се ядосваш за дреболии.

Вземи ни разкажи какво си се провинила в чата, че са те баннали! :D
Alexandra
Мари на никого не се сърдя и ни6то не съм направила в 4ата,затова мисля 4е някои е сбъркал да ме изгони по то4но.Но ако съм досадила на някого и са имали то4но мен предвид да изгонят,здраве да е Мари.Благодаря ти 4е си така отзи4ива.Пък за темите аз просто преименувах мойта,незнаех 4е така все едно пускам нова.Сега знам и ве4е няма да го правя.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Цитат
Мари на никого не се сърдя и ни6то не съм направила в 4ата,затова мисля 4е някои е сбъркал да ме изгони по то4но.Но ако съм досадила на някого и са имали то4но мен предвид да изгонят,здраве да е Мари

Принципно аз като банвам някой му пиша и защо го правя. Не съм присъствала и не мога да твърдя какво е станало. Предполагам, че някой просто е сбъркал командата.
Лейди, явно има проблем с чата (има и тема за това мисля).
И аз се опитах да вляза, но ми дава това:

Грешка! Баннат сте в този канал! Свържете се с оператор.
нали това и аз казвам.Може ли по някакъв на4ин да се влезе в 4ата или не?
Проблема не е само при теб.
Както казах има и тема по въпроса.
Имай малко търпение ;)
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #38 -: Декември 14, 2006, 22:56:18 pm »
сутринта си правих тест отризателен ужас това 4акане е много стресира6то.Как си обяснявате,онзи ден втора бледа 4ерта,днес сутринта отр.тест и 8 дни закъснение?????????? :(

направи си пак тест!!!! може да отчита отрицателен и да си бременна. а може и на псих. основа да ти закъснява. желая ти положителен тест. успех!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #39 -: Декември 16, 2006, 21:36:47 pm »
еее 3 теста и кръвен и ни6то.В4ера ми доиде,сега 4акаме следва6тото ову.4акане,4акане,надяване и ни6то и ПАК 4АКАНЕ.ЕХХХХХХХХ МОМИ4ЕТА