zachatie@gmail.com
facebook
За нас
Контакти
Вход
Новини
Библиотека
Овулационен календар
Форум
Направете дарение
Библиотека с информация по въпросите на стерилитета
Вход
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Вход
Boxed Container
Hide Carousel
www.zachatie.org
Репродуктивно здраве
Стерилитет при жената
(Модератори:
Pesheck
,
Мецани
,
magi_st
)
болкоупокояващи и бременност
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Надолу
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
ined
110
болкоупокояващи и бременност
«
-:
Декември 17, 2006, 14:50:09 pm »
Момичета,съвсем в началото на бременността съм и сега се сети да ми расте долен мъдрец. Вечер болките са толкова силни, че ми избиват сълзи понякога. Имам вече един спонтанен аборт и доколкото знам упойките могат да предизвикат втори.
Какво мога да правя? Болкоуспокояващи или друго?
Активен
korinka
496
Re: болкоупокояващи и бременност
«
Отговор #1 -:
Декември 17, 2006, 15:03:02 pm »
Можеш да отидеш на зъболекар. Можеш да да приемаш нурофен, примерно, но не повече от 1 на ден и то не всеки ден, което в твоя случай май не върши работа. Можеш да си наложиш да търпиш - не е болка за умиране, нали - заради Нещото, растящо в теб.
Активен
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189100
Мели
Д-р Мариела Даскалова
12161
Timeo Danaos et dona ferentes
«
Отговор #2 -:
Декември 17, 2006, 15:04:55 pm »
Отиди да те види стоматолог. Нищо няма да ти стане от упойката, ако се наложи да ти се вади зъба. Но може и да не се наложи. Може проблемът да е дребен (примерно във венеца) и да се разреши за секунди и без притеснения за бременността.
Активен
"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
ined
110
«
Отговор #3 -:
Декември 17, 2006, 15:37:24 pm »
Благодаря ви за бързите и успокоителни отговори!
Ако ме боли и довечера утре отивам на зъболекар. Не ми се случва за първи път. Този зъб от повече от година расте и някога чак се подувам и все не го вадят. Бият ми една инжекция във венеца, ръчкат малко и....след известно време пак. Сега не боли и се надявам кризата за този път да е преминала.
Активен
rozovelka
1650
«
Отговор #4 -:
Декември 17, 2006, 17:09:53 pm »
Здравей Инед! Моя колежка в момента е бременна и има същия проблем - мъдрец. Тя ходи на зъболекар и каза че са й сложили памук с Гранофурин. Доктора й казал да не пие лекарства, но пък от това й минало и онзи ден се похвали, че вече спи спокойно. За всеки случай може и ти да отидеш на зъболекар, но не се тревожи, явно има начини за разрешаване на въпроса. Успех мила и се пази!
Активен
=http://www.[urlmamaibebe.com]
[/url]
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Нагоре