0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Въпрос /отлепяне на плоден сак/
« -: Декември 18, 2006, 16:45:22 pm »
Момичета доктора ми каза, че имам оплепяне на плодния сак.Някоя да е имала такова нещо?
« Последна редакция: Декември 19, 2006, 07:51:55 am от Lali »
Re: Въпрос
« Отговор #1 -: Декември 18, 2006, 19:08:22 pm »
При много момичета се е случвало, Галя.При отлепяне се предписват витамини, евентуално инжективно папаверин, дуфастон/лекарят каквото е преценил/.Трябва пълен покой, не се товари, почивай.
И всъщност твоят лекар абсолютно нищо ли не препоръча при настоящото ти състояние?
*
Re: Въпрос /отлепяне на плоден сак/
« Отговор #2 -: Декември 19, 2006, 10:18:48 am »
Абсолютно нищо не ми предписа, само каза, да спра секса и аеробиката поне до 3-тия месец.Само това.Ама той даже не знае дали е отлепяне, ами просто предполага.Как да реагирам в тази объркана ситуация и аз не знам????
*
« Отговор #3 -: Декември 19, 2006, 10:24:30 am »
потърси още 1 мнение, недей да чакаш, за да не съжаляваш след време
*
« Отговор #4 -: Декември 19, 2006, 15:56:13 pm »
В четвъртък съм при една докторка, работеща на частна практика.Ще видим дали тя въобще вижда такова отлепване.Няма да и казвам, че другият доктор ми е казал за него.
*

tonika

« Отговор #5 -: Декември 20, 2006, 12:54:11 pm »
Аз съм в 9 г.с. и  на последния преглед ми казаха,че имам съвсем леко отлепване на плодния сак, а иначе нямам нито кървене, нито болки. Изписаха ми Utrogestan за задържане. Плодът се развива нормално. Лекарката ми каза,че е често срещано, трябва да се пазя повече и никакви полови контакти. Надявам се да съм те поуспокоила малко. Пожелавам ти всичко да е на ред!
*
« Отговор #6 -: Декември 20, 2006, 15:05:43 pm »
Благодаря ти tonika за  моралната подкрепата.