И аз "пишльото" и "Плачкото"(така взе да ме нарича съпруга) се притеснявам,че сутринта се събуждам със стягане в гърлото,а вечер лягам с болката.Знам,че не е нормално.Знам,че не трябва така.Знам,че трябва да съм спокойна.Но те - другите знаят ли как боли и какво значи да те раздира отвътреЗнаят ли какво е душата ти да плаче,съзнанието да ти крещи от мъка по изгубеното ми ангелче.Знаят ли виждайки детенце или бременна да си представяш неродената си рожбичка.Те всички знаят ли какво е да имаш вина,че не си го опазила.Да знам,че аз не съм виновна,знам,че така е трябвало да се случи.Но не знам защооооооооооо.
Казват,че съм силна и борбена жена,доказала съм го.Но ми омръзна - защо трябва всяко нещо в този живот да го постигам толкова трудно и толкова измъчено.По-добре да ми казват,че съм слаба....но нещата да се случват,както при някои -без даже да се замислят.
Много ми е мъчно,че все се случва на свестни,борбени и интелигентни жени.Такива сме ние тук във форума.А някоя дропла дето един ден не си е активирала сивите клетки ....
Простете ми за острия тон,но понякога ми идва в повече.