0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ОЧАКВАНЕ /СЛЕД ИН ВИТРО/
« -: Декември 19, 2006, 12:58:29 pm »
Привет!
Съвсем нова съм тук и се надявам да открия отговорите на някои въпроси, които ме вълнуват, взимайки предвид вашия личен опит.
Ноември-декември за първи път правих ин витро. Имам двустранно запушени маточни тръби и друг начин за забременяване не е възможен. В момента съм в очакване на резултатите, но съм изключително притеснена и депресирана. Имам трансфер на три оплодени овоцита на 06.12.2006 г. /пункцията ми беше на 04.12.2006/. Официалният ми тест за бременност ще е на 27.12.2006 г. След ин витрото съм на прегнил през 4 дена, дуфастон, естрофем, утрогестан и витамини. Още в самото начало след трансфера и следващите 6-8 дена имах признаци, намекващи ми за положителен резултат.. Реших да направя тест /касета/ на 17.12.2006 г., който категорично каза: отрицателно, нямате бебе! Повечето от симптомите, които имах вече ги няма, като гадене, болки в гърдите.. Досега не съм имала прокървяване.. Мислите ли, че има още надежда за мен! Имам предвид - възможно ли е да съм направила теста за бременност твърде рано или да е повлиян негативно от лекарствата? Моля всички за помощ и малко надежда! Благодаря ви!
« Последна редакция: Декември 19, 2006, 13:02:17 pm от Ivet1978 »
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
Re: ОЧАКВАНЕ /СЛЕД ИН ВИТРО/
« Отговор #1 -: Декември 19, 2006, 13:05:23 pm »
Недей прави уринни тестове. Знам, че е трудно, но си изчакай деня за кръвен. Мен гърдите ме боляха от прогестерона. Много е трудно, но стискай зъби.

Успехи и силно, силно стискам палци
« Последна редакция: Декември 19, 2006, 13:54:39 pm от Venera26 »
« Отговор #2 -: Декември 19, 2006, 13:16:33 pm »
Стискам палци теста на 27 да е :bfp1:
Още малко търпение :biglove:
 :heartbeat:  :rainbow:  :grouphug2: :rainbow: :heartbeat:
« Отговор #3 -: Декември 19, 2006, 13:31:22 pm »
Стискам палци, винаги има надежда.
Но е рано за касетъчен тест, а и дори да беше +, никой не може да гарантира дали това не е от прегнила. Той се изчиства за минимум 7 дни доколкото знам.
« Последна редакция: Декември 19, 2006, 13:34:00 pm от Лекси »
« Отговор #4 -: Декември 19, 2006, 13:47:40 pm »
Стискам палци на 27 да видиш  :bfp:.Опитай се да не мислиш за резултата и стискай зъби, още само една седмица.
Моят тест също е на 27, така, че и аз съм в твоето пложение.
Пожелавам ти весела Коледа и на 27 да има с какво да се похвалим в темата. :bighug:
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
« Отговор #5 -: Декември 19, 2006, 15:04:47 pm »
Ивет,
най-много ще си помогнеш, ако се поуспокоиш и не мислиш за това. Бъди по-така.....непокис, защото иначе ще полудееш. Отвличай си вниманието с нещо и не прави повече тестове. Всичко е възможно и все още нищо не е приключило. Симптомите могат да изчезнат, после пак да се появят, а пък да не говорим, че не се знае кой симптом за какво е?! Не се вглеждай в тялото си. Знам до болка колко е трудно да се изпълни, но трябва да се постараеш. Не остана време и 27-ми е близо. Аз ти стискам палци за положителен, бебешки резултат.
Много късмет!

*
« Отговор #6 -: Декември 19, 2006, 19:03:37 pm »
Стиснати палци и от мен, миличка  :crossfingers:

Бъди спокойна и само позитивни мисли в главицата и всичко ще е ОК.
 :balk_103:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #7 -: Декември 19, 2006, 19:07:30 pm »
Уха, май станахме три на 27.12.!!! Браво на нас! Ивет и от мен имаш стиснати палци.  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #8 -: Декември 19, 2006, 21:20:12 pm »
Ивет миличка сега се успокой!!!!!Има надежда да е станало!
Стискаме ти палци,с теб сме!!!! :D
*
« Отговор #9 -: Декември 20, 2006, 15:29:31 pm »
Ивет, това наистина е най-трудната част от процеса. Първо си изпълнен с вяра, после те обхваща съмнение и малко отчаяние. Гледай все пак да не стигаш до последната фаза .... :D
Аз не те съветвам да правиш тестове, защото прегнила, който ти слагат може да предизвика половжителен резултат :x, който да не е реален!
Опитай се да не мислиш за "а какво ако не е станало???", ако сега е момента за него (бебчето) то със сигурност ще се "захване"!

Стискам ти палци и дано тази Коледа да е незабравима за теб!!!!
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
« Отговор #10 -: Декември 22, 2006, 08:54:29 am »
Благодаря на всички за подкрепата! Да, мисля че се успокоих ... Какъвто и да е резултата, ще е така, както е трябвало да стане. След като мине кръвния тест ще пиша. Пожелавам на всички, които в момента са в очакване, Коледа и Новата година да им донесе чудото на майчинството! А за нас трите  :D 27-ми да бъде най-щастлив ден!
Ще се срещнем отново тук! До скоро момичета!
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
*
« Отговор #11 -: Декември 22, 2006, 09:02:40 am »
Уха, май станахме три на 27.12.!!!
Май сме четири! :lol: И моят тест живот и здраве е на 27.12  :D.
 Ивет, каси, цвете -успех!
*
« Отговор #12 -: Декември 25, 2006, 14:09:55 pm »
Пет сме! Още 2 дни останаха, до тогавя май ще се побъркам. Аз нали щото не се вживявам много и си меря през час температурата. До снощи беше 37.2 днес е 36.9. има ли още надежда?
« Отговор #13 -: Декември 25, 2006, 14:16:35 pm »
Момичета, шест сме ....  :lol: Давайте спокойно и ще устискаме до 27-ми..... ейй, ще направим задръстване пред лабораториите :))))

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #14 -: Декември 25, 2006, 15:14:53 pm »
От сърце ви желая да успеете. :lol:
*
« Отговор #15 -: Декември 25, 2006, 15:21:04 pm »
В компания по-лесно се чака! Докладвам Т се вдигна пак на 37.2. Обещавам до вдругиден да не пипам термометъра.
« Отговор #16 -: Декември 25, 2006, 15:22:24 pm »
Момичета, шест сме ....  :lol:
Значи очакваме шест положителни теста на 27-и  :D
Успех, момичета!

lb2f
*
« Отговор #17 -: Декември 25, 2006, 16:27:52 pm »
Момичета желая ви на всички положителен резултат! Дано празниците ви донесат тази голяма радост!
*
« Отговор #18 -: Декември 25, 2006, 16:41:59 pm »
Момичета, шест сме ....  :lol:
Много сме, силни сме  :lol:. Дано всички имаме добри вести вдруги ден. Стискайте кракатааааа! :bighug:
« Отговор #19 -: Декември 25, 2006, 17:52:58 pm »
Честито Рождество Христово!
Момичета, чета за това как се роим и ставаме все повече, а една широка усмивка не може да ми слезе от лицето!
Пожелавам на всички ни щастие, най-чаканото щастие!
Обичам този форум! Наистина ми даде надежда!

Хенри Форд