0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Ново двайсе.
« -: Декември 28, 2006, 16:47:26 pm »
Здравейте!
Да ви питам,случвало ли ви се е.Моя мъжа от една седмица някъде има оплаквания,появява му се някаква течнст по главичката на пениса и вътре.Всъщност не е точно течност,бяло на парцали,като пресечено мляко,все едно,че от сумати време не се е мил.Опита да смени сапуна и почна да се мие и вечер,и сутрин преди работа,но до следобед пак се образува.Да си пусне ли първо някакви изследвания и тогава да отиде на лекар, и какви.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
Re: Ново двайсе.
« Отговор #1 -: Декември 28, 2006, 16:58:00 pm »
Първо на лекар - той ще определи какви изследвания да пусне съпруга ти.
Намерихме нашето синче.
« Отговор #2 -: Декември 28, 2006, 18:51:04 pm »
Ако е бяло, като вар, по всяка вероятност са гъбички.Появяват се обикновено след лечение с антибиотици.Много са упорити,но се лекуват.Не трябва да имате полов контакт.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #3 -: Декември 29, 2006, 08:31:07 am »
Да,бяло е,но като малки парцалки,пресечено мляко.Не е пил антибиотици,ще трябва да се ходи на лекар.Вече сме имали контакт,при мен какви може да са симптомите,ако е това.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Отговор #4 -: Януари 02, 2007, 15:27:33 pm »
При гъбички се появява гъсто бяло течение с малки топченца (прилича на пресечено мляко) + сърбеж и парене. Дано не е нещо неприятно.
« Отговор #5 -: Януари 03, 2007, 13:19:29 pm »
Извинявам се,ако въпроса ми не е за тук,но на какво се дължи това,ако в спермата му има кръв?Опасно ли е?
*
« Отговор #6 -: Януари 09, 2007, 21:39:23 pm »
Бягайте при доктор, това не е нормално!!!!!
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #7 -: Февруари 02, 2007, 12:14:38 pm »
Здравейте!
Мъжа ми си направи микробиология и се оказа,че има някаква бактерия,изписаха му нолицин за десет дни да пие.Не знам само аз трябва ли да пия нещо,да се изследвам,забравил е да пита.Омръзна ми вече,все нещо има за лекуване.

09.04.2009 г.
*
« Отговор #8 -: Февруари 02, 2007, 12:18:14 pm »
Трябва да се лекуват и двамата партньори, за да няма пинг-понг ефект.
Късмет и кураж.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #9 -: Февруари 02, 2007, 14:44:26 pm »
Ако са гъбички и сте имали полов контак има голяма вероятност да ти ги е предал и на теб.Не губете време а отивайте на лекар,защото гъбичките са много упорити.