0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Промяна
« -: Декември 29, 2006, 09:32:42 am »
Съжалявам, че пускам тук тази тема, но бих се радвала някой да ми помогне. Приключих с опаковката на Диане-35 и ще започна Ясмин, но незная дали да изчакам 7 дневна пауза или да започна веднага. Моята гинеколожка е в чужбина и няма кой да попитам.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Промяна
« Отговор #1 -: Декември 29, 2006, 09:38:00 am »
Според мен чакаш 7 дена. Но за по-сигурно - консултация с лекар.
Който и лекар да попиташ/гинеколог/ ще ти отговори.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #2 -: Декември 29, 2006, 10:09:31 am »
При един от предишните ми курсове с "Диане-35" попитах лекарката си дали може да го сменя с нещо друго и тя ми предложи "Жанин". Направих обаче 7-дневна пауза, преди да го почна. Така че, както ти е казала Денис, първо попитай док.  :D
« Отговор #3 -: Декември 29, 2006, 15:30:19 pm »
Консултация с лекар задължително.
Преди години пиех Диане и ми понасяше прекрасно, след което ми го змениха с Жанин, който е по-нов и по-пречистен прпарат, но аз не го понесох добре.
От Жанин кървях през целия месец, задържах вода, гадеше ми се и постоянно бях в много лошо настроение.
« Отговор #4 -: Декември 29, 2006, 15:52:17 pm »
Започвам Ясмина по лекарско предписание, но сме забравили и две да си обясним как да го започна, все пак говорихме преди 3 седмици. А сега около празниците гинеколожката не е в България. Реших да направя паузата от 7 дни както му е редът.
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #5 -: Декември 29, 2006, 21:59:50 pm »
И аз мисля, че няма да сгрешиш като направиш 7 дневна пауза.
*
« Отговор #6 -: Януари 04, 2007, 13:37:10 pm »
Аз направих точно същото нещо преди месец, смених Диането с Ясмин след една седмица от последната опаковка Диане, така че не мисля, че ще е грешка ако и ти така го направиш :)
Всички искаме бебета нали ? :D
Re:I TOVA NE MI PONESE
« Отговор #7 -: Януари 05, 2007, 16:23:27 pm »
Вече съм адски разтроена - след като изпих първото хапче от опаковката Ясмин и цял ден повръщах. Повърнах около 5-6 пъти. Преди пиех Диане и само ми се гадеше, но никога не съм повръщала така. Искам да спра хапчетата, а знам , че не мога, защото трябва да ги пия след лапароскопията. ЯВно съм някакъв случай, който никакви хапчета не иска. Просто го споделих, защтото наистина се чувствам страшно нещастна в цялата тази ситуация.
*
« Отговор #8 -: Януари 11, 2007, 14:34:02 pm »
Double D аз лично напълно те разбирам и ти съчувствам аз пия Диане и Ясмин от почти една година и се чувствам отвратително, въпреки че не повръщам и нямам такива странични ефекти като гадене и отпадналост, но това което "повръща" в главата ми, ми е абсолютно достатъчно. Но за съжаление трябва да се търпи няма как :(
Всички искаме бебета нали ? :D