0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

гино певарил 3 глобили
« -: Януари 05, 2007, 15:19:59 pm »
здравейте всички!много съм притеснена.в момента съм в 12 гс .миналата седмица пих антибиотик оспексин заради бактерии в урината.получих течение.лекарката ми изписа 3 глобули гино-певарил.откакто ги слагам се случи нещо странно и незная дали е нормално.по хартията като се бърша има някакви парцаливи образувания дори леко жълто зеленикави.знаете ли какво значи това?
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: гино певарил 3 глобили
« Отговор #1 -: Януари 05, 2007, 15:30:30 pm »
Ми твойта лекарка да ти пусне Микробиология - до 12 седмица по ЗК и без това е задължителна.
*

дени

« Отговор #2 -: Януари 06, 2007, 09:56:36 am »
благодаря за отговора.притеснявам се да ни би това да е т.н. тапа и нещо да е станало с бебето от всички тизи инфекции и лекарства.
*
« Отговор #3 -: Януари 06, 2007, 11:54:42 am »
Най вероятно си получила гъбична инфекция от антибиотика.При мен се е случвало същото както го описваш.Най добре е твоят доктор да ти пусне микробиология и да се види със сигурност какво е.Успех :wink:
« Отговор #4 -: Януари 06, 2007, 18:54:21 pm »
Най вероятно си получила гъбична инфекция от антибиотика.При мен се е случвало същото както го описваш.Най добре е твоят доктор да ти пусне микробиология и да се види със сигурност какво е.Успех :wink:
благодаря ти.наистина трябва да ми пусне иследване .още във вторник ще поискам микро.а знаете ли кога спират да те болят гърдите.нещо съм се шашнала но от 2-3 дена не усещам да ме болят като преди.все пак съм в 12 седмица
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #5 -: Януари 07, 2007, 07:32:37 am »
Абе жена, я се успокой и забрави кво си чела в бг-мамата.
Спирането на болките в гърдите НЕ СА ПРИЗНАК, че нещо нередно се случва.
Мойте ту ме болят, ту не.
Една девойка от тук ми сподели, че са я боляли само до към 7-8 седмица, пък вече щъ ражда.

Споко!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #6 -: Януари 07, 2007, 11:09:47 am »
Моите гърди спряха да ме болят още 6-7 седмица, така че се успокой  :D
« Отговор #7 -: Януари 07, 2007, 23:59:49 pm »
А аз какво да кажа като никога не са ме боляли? Нямах гадене, повръщане, умора... нищо. Ако не беше планувано сигурно щях да разбера в петия месец! И аз в началото се шашках, но в последствие се запознах и с други жени, които не са усетили някакви типични за бременността симптоми, а накрая са родили здрави и прекрасни бебчета :) Истината е, че всяка бременност е различна, всяка жена има различен организъм, на всеки му понася различно. Наличието на симптоми никога не е гаранция, че всичко е наред.

А тази инфекция за която говориш ми прилича на гъбички, понякога се появяват след прием на антибиотик. Лечима е и ако се вземат мерки навреме не е опасна за бебето!
« Отговор #8 -: Януари 08, 2007, 09:48:45 am »
А тази инфекция за която говориш ми прилича на гъбички, понякога се появяват след прием на антибиотик. Лечима е и ако се вземат мерки навреме не е опасна за бебето!
Цитат
аз си слагах тези 3 глобули и мислех че е достатъчно , но все пак утре съм на консултация и ще искам микро.
благодаря на всички за помощта и подкепата.дано утре да е ок!