0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
За д-р Кирчева
« -: Май 04, 2005, 23:34:17 pm »
Много ме вълнува посещавал ли е някой въпросната госпожа и какъв е резултата.При нас засега проблема е мъжкия фактор, ходихме на 20.04 при нея, прегледа и мен и каза, че нямам нужда от нея, а на милото даде 5 л. от някаква билка, каза да се пие 3 пъти дневно по 50 мл и на последната бутилка да отидем пак.
Моля, споделете и вие ако сте ходили там.
Благодаря!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
За д-р Кирчева
« Отговор #1 -: Май 05, 2005, 06:32:58 am »
Да, моят мъж пие тези билки вече втора година. Тези 5 л. д-р Кирчева му каза да разреди в още 15 (да станат 20) след което ги замразяваме в пластмасови шишета във фризера. Имаше ефект, но не можаха нацяло да го  излекуват.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
За д-р Кирчева
« Отговор #2 -: Май 05, 2005, 07:43:06 am »
Да, и на нас така ни обясни и ние така го направихме. А вие какво още приемате? Защото тук някъде из форума прочетох за добавката "Оксибор форте" и му я купихме и сега пие и нея. Но всичко това докато отидем при д-р Мели, защото ако вече си прочела във "Стерилитет при мъжа" спермограмата ни е под всякаква критика и не се знае доколко тези показатели отговорят на истината. Вече съм направо раздвоена и не зная какво би ни помогнало.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
За д-р Кирчева
« Отговор #3 -: Май 05, 2005, 07:49:03 am »
Мини, нашия пие от 1 -2 месеца, освен билките също и: Оксибор форте и витамини - Е и C , а също и Трибестан. Ама най-добре се консултирай с Мелито като отидете какво точно и как, за да не се предозира някоя съставка така 1 към гьотере ако се пият. И никви цигари алкохол - сигурно и Кирчева ви го е казала. Моя човек пие само на празници по 1 чаша винце и то отскоро... И не е запалил цигара повече от 2 години. Де да имах и аз тоя инат ...
Много късмет! Цунки!
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
За д-р Кирчева
« Отговор #4 -: Май 05, 2005, 12:05:44 pm »
Мини, изчетох за проблемите Ви! Знаеш ли, нашите проблеми са същите и се борим с тях от 2002 г. есента! При нас просто диагнозата беше пълна азооспремия - това значи липса на сперматозоиди! Професорчето след като ни одра кожичката и ни натъпка с какво ли не каза ами търсете си донор друго не може да се направи!
Да ама аз съм голям инат!
Благодарение на Сигнус и още две момичета които вече имат щерки, да са им живи и здрави, които пишеха тогава в клуба в Дира разбрах за д-р Кирчева в Пловдив!
За първи път при нея бяхме на 29.09.2003 г. Продължаваме да ходим! Сега пием втори вид билка! Вече си имаме сперматозоиди и можем да пробваме инвитро! За нас това е голям напредък!
Много ни е далече но правим всичко възможно да заделим средства и време!
Направили сме две спермограми при д-р Даскалова и благодарение и на нея малко сме по-спокойни!
Малко дълго стана, но нека и тя види как стоят точно нещата тя също ще ви изпише лечение!!!
ВЪОРЪЖЕТЕ СЕ С ТЪРПЕНИЕ, МНОГО СИЛИ И ДЕЙСТВАЙТЕ!
БОРБАТА МУ Е МАЙКАТА!
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
За д-р Кирчева
« Отговор #5 -: Май 08, 2005, 09:14:23 am »
Благодарско, момичета!
Пожелавам на всяка една от вас много късмет и скоро време бебок.
Целувки!!!
*

didoni

• 335
  • Животът е прекрасен
Re: За д-р Кирчева
« Отговор #6 -: Юли 11, 2006, 22:38:51 pm »
Здравейте мили момичета,ще ви задам един малко позакъснял въпрос.Какви са ви резултатите сега, след лечение при д-р Кирчева. Струва ли си чакането и каква е цената му.Благодаря ви предварително!!! :balk_102:

« Отговор #7 -: Юли 12, 2006, 08:32:34 am »
Момичета, виждам, че сред мненията ви за д-р Кирчева преобладават положителните. Само ще споделя нашия опит с нея. Ние ходихме със съпруга ми август 2005 г. На мене ми обяснява колко болезнен ми е цикъла, как всеки месец ми се появяват кисти и след това се пукат. Аз стоя, слушам, кимам и се чудя. Смело мога да заява, че съм имала болки най-много в 10 цикъла през всички тези 18-19 години. След посещението при нея съм ходила при най-малко 5 гинеколози и никой не сподели мнението и за кистите. На всички обяснява едно и също май. Етърва ми ходи при нея. Познайте какво и каза. Кисти, които се пукат всеки месец. А сега за съпруга ми. На него му каза, че няма нужда от нея. Перфектно състояние с една дума. Познайте при кого изкочи проблем. Ужасна спемограма, варикоцеле. Сега се лекуваме след операция. Билките, които продава д-р Кирчева, може и да стават. Ама ирисодиагностиката и нещо куца.
*
« Отговор #8 -: Юли 12, 2006, 09:12:56 am »
Да разкажа и аз за нашата среща с д-р Кирчева.Озадачава още самото раздаване на часове- на 5 минути- нов клиент.Отидохме със скептицизъм, но пък отвън хората явно бяха доволни от лечението.
Диагнозата, която постави на мъжа ми беше пълна азооспермия, което не е така- имахме си все пак около 9 000 000 на мл вече.Лошо направена операция/излишна според нея/ и 38 левкоцита на поле./по резултати-10-15/ Аз според нея бях ОК в гинеколгично отношение, това, което все пак ми позна- ниско кръвно налягане в абсолютно точни стойности/мерих ги предния ден/ и наследствен колит.Но аз прокървявам в средата на цикъла и доста дни преди да ми дойде.Това било от колебанието на температурата???Даде на мъжа ми билки и каза, че ще направим бебето със сигурност не 100, а 1000%.
   Един месец след започване на билките аз забременях за малко, но не го свързвам с това лечение.След като направих аборт започнах да правя фоликуметрия и се установи, че не ми се пукат често фоликулите и стават на кисти. Явно затова прокървявам.И не е вярно, че при мене положението е блестящо.
   Не мога изцяло да отрека д-р Кирчева, защото мисля, че на много хора е помогнала.Но не съм съгласна с методите- туби, разреждане и замразяване.Може да използва някои съставки, които не се продават в аптеките,но..И не знам дали след тримесечното лечение има някакъв ефект, защото в резултат на варикоцелето спермограмите така варират, че нямаме много ясна картинка.
   Вярвам в силата на билките, но за д-р Кирчева не мога да се изкажа категорично.
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*
« Отговор #9 -: Юли 12, 2006, 21:08:44 pm »
Само ще кажа, че ирисодиагностиката и е кръгла нула. Нищо не можа дори да налучка.  :lol:
Ето тук има още мнения  http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=4734.0

« Отговор #10 -: Юли 13, 2006, 20:18:32 pm »
Абе, много се е писало вече за въпросната докторка. Обаче за първи път чувам билколечител да лекува с билки, които той ти вари и ти ги дава в бутилки?! Не е читава тази работа. Имам доста опит с билколечение (по-точно с  билките от китайската медицина) и това е абсурдно. Първо, колко пресни са тези отвари? Второ, защо просто не ви каже името на билките от рецептата и вие да си ги варите, както се прави от всички билколечители по света??!! Трето, може би защото ако научите кои са билките няма да отидете пак при нея за готова отвара??!! Четвърто, знае се, че за ефективно лечение билките трябва да се пият минимум 3 месеца. Е, колко казана тази жена ще свари само за вас? Пето, това си е чиста търговия и нищо друго! Щом отказва да каже рецептата точно с имената на билките, не бива да и се доверявате. Нали като ви предписват лекарство, вие сте наясно какво купувате в аптеката? Голям фен съм на билколечението, но от тези отвари не бих си купила, защото така не се прави никъде.
« Последна редакция: Юли 13, 2006, 20:31:28 pm от jasminass »
*

didoni

• 335
  • Животът е прекрасен
« Отговор #11 -: Юли 13, 2006, 21:17:18 pm »
Голямо БЛАГОДАРЯ!Момичета спестихте ми време и пари,а и марморене от мъжлето :lol:<a href="http://" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://</a>

« Отговор #12 -: Юли 13, 2006, 22:14:28 pm »
Абе, много се е писало вече за въпросната докторка. Обаче за първи път чувам билколечител да лекува с билки, които той ти вари и ти ги дава в бутилки?! Не е читава тази работа. Имам доста опит с билколечение (по-точно с  билките от китайската медицина) и това е абсурдно. Първо, колко пресни са тези отвари? Второ, защо просто не ви каже името на билките от рецептата и вие да си ги варите, както се прави от всички билколечители по света??!! Трето, може би защото ако научите кои са билките няма да отидете пак при нея за готова отвара??!! Четвърто, знае се, че за ефективно лечение билките трябва да се пият минимум 3 месеца. Е, колко казана тази жена ще свари само за вас? Пето, това си е чиста търговия и нищо друго! Щом отказва да каже рецептата точно с имената на билките, не бива да и се доверявате. Нали като ви предписват лекарство, вие сте наясно какво купувате в аптеката? Голям фен съм на билколечението, но от тези отвари не бих си купила, защото така не се прави никъде.

И аз това все обяснявам за тази лечителка точно,че е една шарлатанка ама много хора не искат и да чуят.За това на тези на който им се дават излишни пари да отидат и сами да се уверят.Спирам да пиша вече за тази женица ,че пак ме хващат нервите само като се сетя.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #13 -: Юли 13, 2006, 22:23:34 pm »
Аз много пъти съм писала в този форум че съм голям фен на билките!
Но не съм съгласна че всички хора могат да се лекуват с едни и същи билки!!!!Това за мен е абсурд!!!!!!!!! 8O
« Отговор #14 -: Октомври 20, 2006, 13:34:10 pm »
Здравейте и от мен аз съм нова тук и искам да ви кажа и мойто мнение за д-р Кир4ева.Значи аз и майка ми ходихме при нея и ни даде тези билки да ги разреждаме с мин.вода и да ги замразяваме.Аз пих по една схема а майка ми по друга и така резултатът на мен може би малко ми помогнаха понеже имах болезнен цикъл и ми се нормализира но на майка ми немога да кажа ,че и помогна с нещо.Но все пак несъжаляваме защото поне опитахме.
*
« Отговор #15 -: Ноември 04, 2006, 09:56:34 am »
Здравейте на всички :balk_64:
Първо искам да благодаря на всички организатори за прекрасния сайт.
регистрирана съм от една седмеца но досега само четях пуликациите със затаен дъхл0 защото и ние с моя мъж имаме сходни с вашите проблеми.
Първо- преди около 10-ина години разбрахме че опитите да имаме деца не се получават защото той е боледувал от заушка и има варикоцеле. И шогава се започна с ходене по доктори. Направиха му операция после правих стимулации за инсеминация при д-р Табакова
след процедурата тя каза че има много добри условия да се направи и инвитро. Така от двете не стана нито едно. След около година правихме още веднъж инвитро но дали защото бях на прегледи ту принея ту при сина й накрая нищо не стана и тя каза че е защото имало бактерии. Та те са тези които разбират и трябва да наблюдават резултатите от изследванията.Оттогава ми стана противно да ходя по доктори.решихме смоя мъж да опитаме друго. Попаднахме при една жена която ми даде да пия някакви зрънца.
От 2 год. насам пием билките на д-р Кирчева. Първо на него ги изписваше сега на мене. билките са различни на всеки. Поне по цвят  защото като отидохме да вземем нашата туба видях.
Та все още няма никакви резултати от това.Но ми е чудно защо винаги пита за резултатите от следващия път.Засега ги пия и се надявам както и на нас каза 1000%.
бих искала да задам един  въпрос: Специалист по какво е мели? Питам защото мисля че може да ми даде някои съвете като направим нова спермограма. :(
*
« Отговор #16 -: Ноември 04, 2006, 10:08:25 am »
Извините вместо предишния път съм писала следващия път