0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: за баба КУНА
« Отговор #60 -: Януари 24, 2007, 22:56:18 pm »
Разбираме те напално ,но колко миллиона пати да ти казват да пи6е6 с Кредор на кав език иска6 да ти го кажат ве4е на китаиски или японски,ако иска6 някои да ти обарне внимание и да те насо4и кам някаде си бади така лубезна и пи6и на кирилица аиде Добре до6ла
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
« Отговор #61 -: Август 26, 2007, 00:30:09 am »
Здравейте, аз досега не съм си правила изследвания за стерилитет, но имам редовен цикъл до часове и след като прочетох тук за тази баба, отидохме с приятеля ми при нея и сега пием билките. Ние опитваме от 2 години, но нищо не излиза. Той си прави спермограма и вс. е ок. Аз си изследвах хормоните - също. Тъй като имахме голям стрес в тези години лекарите ми казха, че може да е от това.
Малко ме притеснява, че съм оперирана от апандисит с перитонит, когато бях малка и може да са ми запушени тръбите. А дали изследването за това е много болезнено?
А някой може ли да ме ориентира колко би ми струвало едно ин витро ако се наложи?
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #62 -: Август 26, 2007, 08:28:05 am »
Скъпа,Ния,първо си направи снимка да видиш проходими ли са ти тръбите,после мери си известно време базалната температура да си наясна с овулацията,а колкото до инвитрото ти явно си доста далече от него,понеже не си наясно дали изобщо имаш проблем.И ако все пак те интересува във форума има доста теми за инвитро.Успех,Миличка.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #63 -: Август 26, 2007, 09:36:44 am »
Ako спермограмата не е била в клиника по стерлитет, повторете я.
Направете си необходимите изследвания, а ти задължително проверка на тръбите.
Две години са доста време опити и е добре да проверите има ли проблем и какъв е той.
Сама знаеш че баба Куна няма да помогне с билки да отпуши тръбите ти (ако са запушени) примерно. Вместо да се разхождате до там и да пиете отвари с неясен произход - по-добре се ориентирай из форума за това, което те интересува и си направете план за действие, ако наистина желаете бебе.
Успех, Ния !
« Отговор #64 -: Август 26, 2007, 10:37:19 am »
Ох с тея билки и разни екстрасенси ми пробиха мозъка.
Направо се чудя как хора, които иначе интелигентни, вярват и се занимат с такива неща.
Съвсем скоро една приятелка ми дойде на гости и започна да ми хвали някакъв си екстрасенс, който видите ли, страшно много й помогнал на нея  и сега да съм отидела и аз  8O. И още куп подобни, как като медицината не може да помогне, да съм се обърнела към нетрадиционните методи, които били 'незнам какви си'. Даже ми изреди пример след пример. 8O.
 Нищо не можах да кажа. Мисля, че все пак е логично, че запушени тръби не се отпушват със зелка в мляко.
Друга позната пък имала билкар, който давал билки за отпушване !!!! 8O.
Ами освен да взема зелката и млякото, и едно шише чай и напред към целта. :lol:
« Отговор #65 -: Август 26, 2007, 17:44:04 pm »
Друга позната пък имала билкар, който давал билки за отпушване !!!! 8O.
То това с билките за отпушване на познатата ти, все едно като да вземеш "Тубофло" за канализацията  :lol: Така ми дойде асоциацията, като ти четох поста  :lol:
Извинявай, че ме избива на майптап, имаш чувство за хумор и ще ме разбереш :)
« Отговор #66 -: Август 27, 2007, 09:40:06 am »

[/quote]
То това с билките за отпушване на познатата ти, все едно като да вземеш "Тубофло" за канализацията  :lol:
b]

[/quote]

Е, не, ти направо ме уби...  :lol:
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #67 -: Август 27, 2007, 10:02:22 am »

ХА-ХА кажи как става, за да си го направим и ние  :lol:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*
« Отговор #68 -: Август 27, 2007, 10:17:03 am »
ЕЕЕ, как да не знаеш бе, и аз зъм го правила преди 4-5 години.Една зелка се залива с врящо прясно мляко и клечиш като идиот над изпаренията.
А за другото-ми давайте да пълним дамските душове с Мистър Мускул-гел водопроводчик и напред към отпушване на тръбите! :lol:
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #69 -: Август 27, 2007, 13:03:03 pm »
ЕЕЕ, как да не знаеш бе, и аз зъм го правила преди 4-5 години.Една зелка се залива с врящо прясно мляко и клечиш като идиот над изпаренията.
сериозно, за пръв път го чувам, но направо ми писна от такива щуротии :balk_153: щото са ми казвали и много други подобни, някои от които и аз съм правила... невежеството е голяма работа...
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав