0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Имам 3 несполучливи бремености,бих искала да се запозная с момичета от Благоевград с подобни проблеми,има ли такива?
*
Ролина, аз обещах да ти пиша за цените на имунологичните, но забравих да ги проверя - извини ме.Утре обещавам да го направя.
Аз не съм от Благоевград, но ако мислиш, че с нещо мога да ти бъда полезна - насреща съм. Аз съм с две неуспешни бременности.
Питала си ме в друга тема - за колко време стават имонологичните? При мен бяха готови за 5-6 дена.
Засега мога само да ти кажа - не се отчайвай - продължаваме напред с надежда за успех.
*
В майчин дом май месец лежах с 1 момиче от Сандански, което имаше 5 спонтанни аборта и 1 извънматочна бременост за 10 год., тя е с двурога матка и за нейна радост 7та й бременност беше успешна. Така че няма страшно, все някога ще стане, вярвай в това. За съжаление, нямам идея дали е регистрирана тук.
« Последна редакция: Януари 13, 2007, 15:58:32 pm от sia »
*
Ролина,
Цените на имунологичните:
Точно както ти казах - платила съм 50лв, от които 20лв  - за NK клетки; 15 за хормони на щитовидната и 15 лв - антофосфолипиди.
Генетичните са ми излезли 130 лв (2х50 за хромозомния и 30 лв - ДНК или самата консултация - не разбрах точно), но там съм платила и едни 40лв  "за лабораторни консумативи"?!?
Това е информация от 26 октомври 2006, от УМБАЛ - Плевен, но не знам доколко е актуална, тъй като разбрах че тези специалисти вече са открили нов център за репродуктивно здраве.
onix,благодаря за информацията аз ще ги правя в София при проф.Кременски.След  като са готови резултатите,ще ги побликувам за да ги разгадаем и информативно цените,ако някой се интересува
*
OK, желая ти успех и максимално добри резултати.
Информацията за цените ще баде полезна - така и така всички се печем на тоз огън...
Успех мила!!!