0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
кървене след извънматочна - помощ
« -: Януари 13, 2007, 15:13:37 pm »
Не знам дали е правилно да пускам нова тема, но вече не знам какво се случва!!!!!!!! Та накратко: на 30.12 ме оперираха от извънматочна и махнаха тръбата - беше се спукала. После на 3.01 ми дойде цикъла точно както каза лекарката, и съвсем нормално на 9.01 си спря. Обаче от снощи пак прокървих и днес вече си е пак като нормален цикъл. Моята лекарка каза, че може би става въпрос за овулаторно кървене, но аз никога не съм имала такова, а и сега ту се засилва, ту намалява. Много моля, ако някой го е преживял или има представа от какво може да е да каже, че вече ми настръхва косата!!!!!!!!!!!!!!
Re: кървене след извънматочна - помощ
« Отговор #1 -: Януари 13, 2007, 23:22:28 pm »
Здравей мила,аз съм Меги от форума и моята историа е същата като твоята,можеш да я прочетеш.Аз лично от както ме оперираха не сам спирала да кървя и лекарите го имат за нормално,мога да ти гарантирам това,защото преди два дни бях в бърза помощ,тъй като повръщах.Сега на 22 съм на контролен преглед,тогава ще ти кажа повече.Ако пък ти знаеш нещо повече за повръщането моляте кажи ми!Успех за напред,дано скоро ви зарадва добрата новина!!!!
*
« Отговор #2 -: Януари 14, 2007, 09:46:04 am »
Благодаря за отговора ти, мила. Незнам нищо за повръщането - на мен не ми се е случвало. Аз не кървя постоянно, днес вече почти няма нищо. Мисля утре да отида да говоря с лекар за това. Дано на прегледа ти кажат, че всичко е наред!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Януари 14, 2007, 10:28:24 am »
Не мисля, че има причина за тревога. Изчакай един месец да мине, ще се нормализират нещата.
« Отговор #4 -: Януари 14, 2007, 12:02:18 pm »
Бин, не се притеснявай. Според мен би могло да се получи нещо подобно.
След моята операция първия цикъм ми беше на 15-ти ден, а втория на 10-ти ден. След това се нормализира