Знам за какво говориш
При нас беше същото... Водеше се ,че опитваме от 5 години ,но е имало случай на секс веднъж месечно
,като сложим и разделите за по няколко месеца...инъче не се пазехме,но така и не се получи
Сега знам ,че е било за добро - връзката ми приключи и сега съм много по-щастлива от преди
С това, разбира се не искам да кажа,че това е решението ,но при нас се получи пълно нежелание за секс,точно както си го описала "от страх,че няма да се получи" ..и бях по-спокойна,като не сме правили отколкото ,когато съм изправена пред поредното разочарование
Като човек,който е минал през това ,мога да ти кажа само ,че ще се справите ако се обичате и ако и двамата истински искате бебе ,инъче ...просто се блъскаш в една и съща стена и секса вместо да ти носи радост се превръща в нещо между задължение и средство,нещо след което започва голямото чакане ,което те побърква
Проблема е наистина много деликатен и много сложен ,психологически и не трябва да се оставя да се задълбава. Затова говори за това,споделяй ,пиши ,оплачи се и ако трябва дори потърси помощта на психолог . Това е моя съвет. Желая ти успех !