Момичета, благодя ви от сърце, за прекрасните пожелания. Не можете да си представите как ми стоплихте душата, как се надигна онова нещо към гърлото, което кара сълзите да протекат
.
Боже, как съм съпрживявала толкова години със всяка една от вас, неуспехите, как съм се радвала на успехите и същевременно съм си задавала въпроса, Как може???? Как може да се случва при двойки, на които са казали, че никога няма да имат деца??????. А при нас всичко уж е ОК, а..... не се получава.
Само да допълня разказа си. Аз съм непоправим оптимист, наистина, щом съм се съхранила шрез цялото това време. Винаги гледах напред и с вяра, след поредния неуспех. До второто и третото ин витро. Просто тогава се сринах тотално психически. Не исках да ставам сутрин, не исках да си лягам вечер, всичко беше безмислено. Бях стигнала дъното, не виждах, как мога да се боря повече, изход явно няма. Не ми се живееше. Крепеше ме единствено любовта и радостта, че си имам мъжа
и миговете с него.
Това обаче отминава, повярвайте, колкото и дълго да трае. След 4то и 5то ИВФ вече бях претръпнала, не ми пукаше толкова. Научих се да живея и да се наслаждавам на живота си такъв, какъвто е, на всеки миг с приятели, на всяка малка победа. Когато живееш в чужда държава, това се усеща повече. Започнах да се примерявам със съдбата си.
Много ми се искаше да си осиновим дете. Наистина много, въпреки, че ми трябваше толкова време да взема решението. Много време се питах как може да съм била толкова теснокръда и нерешителна? Аз и сега бих, ако не са тъпите немци и тромавата система. Това беше втория удар, който така по-сериозно ме разтресе и почти ме отчая.
Момичета, Активното Имунизиране, за сега за съжаление не се прави в Бг. Ако някой нещо реши за Германия, няма проблем, ще му помогна от сърце. Могат да се изпратят всички преведени на немски имунологични и генетични изсл., направени в Бг, на въпросната клиника, От там те ще преценят, дали е уместно във вашия случай да се направи АИ. Струва 520 евро. Не е безбожно скъпо, скъпи са самите изследвания, ако не си осигурен в Де. Но те признават и Бг изследванията.
Поздрави. Отново сърдечно благодаря за пожеланията. Дай Боже да върви всичко безпроблемно.