Благодаря ви от сърце момичета отново
Дано след всичките ваши пожелания, да бъде наистина всичко в ред, да достигна успешно до финала...
Радвам се, че съм вдъхнала малко надежда, знам какво е усещането за безнадежност и невъзмозможността да направиш нещо, защото не зависи от теб. Успех момичета, няма да повтарям изтъркани фрази, като не се предавайте, ще ви се случи. Просто се наслаждавайте на живота, той е толкова кратък. Аз съомях да го правя. Въпреки дългите години борба, Дори секса никога не съм чувствала като задължение, винаги съм му се кефила
Грейс, да може да се направи само АИ в Германия, преди това трябва да се изпратят всички преведени на немски имунологични и генетични изсл., направени в Бг на клиниката. Признават ги, вече съм говорила с тях, Ако разбира се те призенят и препоръчат, идвате само за имунизациите. Удоволствието струва 520 евро. Иначе спокойно си контактувате с тях на английски. Клиниката се намира на около 25 км от Щутгарт.
Ако някой се интерисува ще ви дам сайте им.
Лили, не, няма връзка изобщо с цикъл, ову и т. н. Просто си назначаваш ден за първата иму, след около 4 седмици се прави и втората. Това им е правилото.Около 2-3 седмици след втората иму се прави контрола на крзвта, за да се засече има ли антитела на партньора, което е и целта на занятието.
Дано съм била полезна