0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

инвитро- Варна
« -: Януари 16, 2007, 21:25:41 pm »
Мили момичета,къде бихте ми препоръчали да си направя инвитро във Варна?Предварително ви благодаря!!!
*
Re: инвитро- Варна
« Отговор #1 -: Януари 16, 2007, 21:44:53 pm »
  Здравей :)Бих ти препоръчала  екипа в АГ болница и по-конкретно д-р Чернева.Успех!
*
« Отговор #2 -: Януари 16, 2007, 21:47:27 pm »
Аз също ти препоръчвам екипа в АГ болница.Успех
*
« Отговор #3 -: Януари 16, 2007, 22:54:03 pm »
АГБ - Варна - както са ти казали момичетата. Доц. Маркова и д-р Александров!
*
« Отговор #4 -: Януари 17, 2007, 08:45:24 am »
  Да поясня :D д-р Александров е ембриолог .В този смисъл дали ще избереш доц.Маркова или д-р Чернева,той ще бъде бъде в екипа :).
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #5 -: Януари 17, 2007, 10:39:59 am »
Присъединявам се - АГ болница Варна.
*
« Отговор #6 -: Януари 17, 2007, 11:34:44 am »
АГ-Варна - много добър екип  :balk_103:
« Отговор #7 -: Януари 17, 2007, 12:34:38 pm »
Лично аз съм с много лоши впечатления от д-р Чернева.По стечение на обстоятелствата 2005 година ми следеше бременността(нормално забременяване,но прокървих и трябваше да лежа 20 вни в АГ-то).Бебето според нея са развиваше нормално.Но при един от прегледите при доц.Балев - сигурна съм,че доста от варненските момичета са ходили принего,се оказа,че бебето е с малформация -не  се развива мозък, а се пълни с вода,диагнозата бе потвърдена и от друг лекар в АГ-то,след което в 17 г.с направих и спонтанен аборт.
Можете да си направите изводите за тази лекарка сами!!!!
*
« Отговор #8 -: Януари 17, 2007, 20:05:04 pm »
duhcho съжалявам за това,което си преживяла :(.И за съжаление  почти всеки лекар има в практиката си по някои  случай,които му носи лоша слава.Има примери много-да ги пиша полза няма....в случая питането беше за инвитро и за тази лекарка отзивите за добри.Желая ти успех!
*
« Отговор #9 -: Януари 17, 2007, 20:36:09 pm »
Не мога да разбера как можете да наричате Чернева доктор. За мен това е една комерсиализирана шарлатанка. Иначе за инвитро във Варна то само там можете да направите, да наистина Александров е ембриолога и Чернева и доц. Марква правят стимулациите. Според мен въпреки, че е много заета избери доц.Маркова. В Майчин дом доколкото знам д-р Саръев прави стимулациите и наблюденията и за самата процедура се ходи в София в клиниката на д-р Щерев. На друго място, където правят инвитро във Варна е клиника Олимед, но прочетох лоши отзиви за там. Но за Чернева още веднъж ти казвам категорично НЕ!!!

*
« Отговор #10 -: Януари 19, 2007, 08:54:12 am »
Както казва Дивна за всеки лекар има и добри и лоши отзиви,но човек сам си прави преценката  при кого да ходи!

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда