0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Наталиа

Не ми излиза точно календара
« -: Януари 16, 2007, 21:36:40 pm »
и така от 1 месец си жидя календара но не е точен има ли вероятност да се опражи след осхте няколко месеца?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Не ми излиза точно календара
« Отговор #1 -: Януари 16, 2007, 21:38:06 pm »
Какво му е неточното?
*
« Отговор #2 -: Януари 17, 2007, 09:41:14 am »
и така от 1 месец си жидя календара но не е точен има ли вероятност да се опражи след осхте няколко месеца?
Календара не се настройва сам. Ти трябва да го настроиш с точните данни за теб, като избереш от менюто "моят профил" и въведеш съответно: Средна дължина на цикъла, Брой фертилни дни, Дни на менструално кървене и Лутеална фаза.
Ако не си сигурна за някои от параметрите просто остави тези които са по подразбиране - те са най-вероятните.
След като вкараш 3 месеца и влезнеш в менюто "лични графики" календара ще започне да ти смята средната дължина на цикъла и ако се различава от това което ти си въвела в параметъра "Средна дължина на цикъла" ще ти каже каква средна дължина е изчислил към момента и ти ще трябва да го промениш ако смяташ че трябва.
Ето как изглежда текста който се показва най-отгоре след минимум 3 въведени цикъла:
"Системата изчсли, че средната дължина на вашия цикъл за последните 11 цикъла е 29 дни. В профила си сте означили, че продължителността на цикъла Ви е 28 дни. Ако смятате, че промяната е съществена моля коригирайте своите персонални настройки от тук."

Поздрави
« Отговор #3 -: Февруари 03, 2007, 11:12:04 am »
За да не пускам нова тема, ще пиша тук. Проблемът, който открих е, че на на някои от местата на графиката на БТ в моя календар, излизат иконки. В началото на цикъла на мястото на отчетената температура има ангелче, а малко след него - иконка, изобразяваща лично съобщение.  :lol:

*
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2007, 21:31:59 pm »
За да не пускам нова тема, ще пиша тук. Проблемът, който открих е, че на на някои от местата на графиката на БТ в моя календар, излизат иконки. В началото на цикъла на мястото на отчетената температура има ангелче, а малко след него - иконка, изобразяваща лично съобщение.  :lol:
Ти ме уби :-)
Я ми дай скриншот на това което виждаш. Може да ми го пратиш на пощата ако не можеш да го качиш тук.

Поздрави
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Февруари 03, 2007, 22:01:16 pm »
Хе-хе-хе, и аз бях много впечатлена. Я, после покажи тук да видя и аз как изглежда. :lol:
« Отговор #6 -: Февруари 03, 2007, 22:56:06 pm »
 :lol:

*
« Отговор #7 -: Февруари 04, 2007, 01:59:00 am »

Още в началото ми звучеше като от рубриката "Звездите ми го говорят" :-D
*
« Отговор #8 -: Февруари 04, 2007, 16:59:08 pm »

Да и аз имах същото в графиките си защото на 28 август 2006-та ми беше дошъл едининят цикъл и селд 45 дена - дойде ми другият на 46-тия си отбелязах в календара но вместо розичка получих това и трябаше да напраяв някойя  промени който са нереални за да имам розичка...
Някой да ми каже какво става...  :) 8O
« Отговор #9 -: Февруари 04, 2007, 19:32:57 pm »
.... защото на 28 август 2006-та ми беше дошъл едининят цикъл и селд 45 дена - дойде ми другият на 46-тия си отбелязах в календара но вместо розичка получих това и трябаше да напраяв някойя  промени който са нереални за да имам розичка...
Някой да ми каже какво става...  :) 8O
Аз не мога да разбера за какво ти е розичка, след като си отразявала първия ден от менструацията. Розичките са за евентуалната дата на овулацията - според потребителя или доказана с преглед.
Цитат
   овулация, установена от лекар
   овулация, дефинирана от потребителя
Малко ме обърка, но може и аз да не съм те разбрала :)
Все пак погледни тук:
http://calendar.zachatie.org/work/HelpHowCalendar[/b][/i][/color]
*
« Отговор #10 -: Февруари 05, 2007, 14:08:48 pm »
BLACK_ROSE в този адрес койот си ми оставила наистина има розичките за който говоря. Нали си нанасяш 1 ден на новата м. и като го нанесеш виждаш 1 къргче и след това стъбло на роза и накрая неразцъфнал цвят, а когато ти мине определеният цикъл и започне нов, ти си отбелязваш пак новата  м. и тогава в кръгчето ти дава продължителността на цикъла и розичката вече се е разтворила. Всичко това ще то видиш в http://calendar.zachatie.org/work/HelpHowCalendar в Лични цикли и графики 

« Отговор #11 -: Февруари 05, 2007, 16:32:47 pm »
Ами кажи че говориш а тези розички :)

Че то рози много, заедно с мен  :lol: :lol: :lol:
« Последна редакция: Февруари 05, 2007, 16:34:33 pm от BLACK_ROSE »
*
« Отговор #12 -: Февруари 06, 2007, 16:52:42 pm »
Ами кажи че говориш а тези розички :)

Че то рози много, заедно с мен  :lol: :lol: :lol:

Съжелявам че те обърках че ме научиш ли как да си слагам картинки в подписа...
« Отговор #13 -: Февруари 06, 2007, 17:32:53 pm »
Поставянето на картинка в подписа става по същия начин, по който и в един пост, с тази разлика че се слагат в полето ПОДПИС (след като отидеш на редактирай профил-профил). Адреса на картинката, която си си харесала трябва да е поставен между , за да се вижда картинката (както розичките в предния ми пост например :) )