0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

може ли от utrogeston да получиш кравоизлив и да ти доиде за 1 месец 3 пати а го пих само 4 дена и ми доиде и то беше страшен кравоизлив. После 3 пат като ми доиде доктора ми каза да пия дуфастон за кравоизлива. спря ми спрях и дуфастона и след 3 дена ми доиде пак. Каза ми пак да го пия 10 дена преди да ми доиде . пих го 4 дена и ми доиде. това нормално ли е да се получава
*
може ли от utrogeston да получиш кравоизлив и да ти доиде за 1 месец 3 пати а го пих само 4 дена и ми доиде и то беше страшен кравоизлив. После 3 пат като ми доиде доктора ми каза да пия дуфастон за кравоизлива. спря ми спрях и дуфастона и след 3 дена ми доиде пак. Каза ми пак да го пия 10 дена преди да ми доиде . пих го 4 дена и ми доиде. това нормално ли е да се получава
Получава се така,защото не изпиваш нито едно от лекарствата до край.Спреш ли прогестеронов препарат ти идва.
Аз също пих утрогестан този месец, но нямам проблеми. А и преди да забременея пъвия път пих утрогестан и нямах проблеми
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Теди, трябва да пиеш хапчетата колкото време ти ги е назначил Док. Разбира се, ако смяташ, че има причина да ги спреш, трябва да се консултираш с него. С това започване и спиране на хормони можеш да си объркаш цикъла, мила.
Успех и дано скоро пиеш утрогестан за подпомагане на твоето бебче :)

*
Теди,не знам защо,но и на мен утрогестана нещо не ми понесе.Пих го един цикъл само и ми дойде много по-рано(без да съм го спирала) с кръвоизлив.А иначе дуфастона ми действа по-добре.Възможно е да имаш непоносимост към някой хормонален препарат.