Имам въпросче. Бяхме решили с доки да правим инвитро този месец - Януари, но пък междувременно през тримесечната почивка реших да е по здравна каса. Мисля си, че докато чакам касата, мога профилактично да направя 2-3 инсеминации. Мислите ли, че дори ако не се получи с инсетата, по този начин ще си подготвя матката и ще имам малко по-голям шанс при инвитрото. Братовчедка ми прави инвитро сега през декември и точно в деня на теста изхвърли и трите ембриончета и аз се сдухах яко покрай нея. Тя е донор на яйцеклетки и всичко излезе доста по-евтино. Дали има някакъв критетрии и, ако попитам доки дали мога да съм донор и аз много ли ще е нагло. В смисъл, точно в момента няма как да намеря пари за инвитро, а и няма как да изтегля кредит, защото имамам доста голяма ипотека + 2 потребителски кредита.Дайте ми съвет. Да питам ли дали мога да съм донор, или да си правя инсета докато имам отговор от казата, който впрочем всички знаем, че хич не е сигурно дали ще е положителен. Мали....много се оплетох, но се надявам да сте ме разбрали.