0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ЗДРАВНА КАСА И ДОКУМЕНТИ ЗА ИНВИТРО
« Отговор #980 -: Февруари 04, 2008, 21:35:50 pm »
Момичета, освен в София някоя подала ли е документи в другите градове, защото в Пловдив ми казват от касата, че не могат още да започнат приема докато не получат лицензите на клиниките, които ще работят по програмата и незнаят кога ще ги получат.  :o
*
« Отговор #981 -: Февруари 04, 2008, 21:41:09 pm »
 8O Какви лицензи?Това е поредната неинформирана служителка.Приемат се документи от 01.02,така,че настоявай!

*
« Отговор #982 -: Февруари 04, 2008, 22:03:23 pm »
Поне така ми обясниха. Доколкото разбирам не са получили официално точно с кои клиники ще се работи и затова не приемат още документи.
« Отговор #983 -: Февруари 04, 2008, 22:34:25 pm »
и аз днес опитах да подам документите в Пловдив, но казаха, че чакат информация за лицензираните клиники и не приемат. Записаха ми името в тефтер и казаха, че ще ни се обадят до една седмица, за да отидем и да подадем документи.
Чудя се как в някои градове вече приемат и работят, а в други им липсва инфо 8O
« Отговор #984 -: Февруари 05, 2008, 12:50:05 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН!АЗ СЪЩО БЯХ НА 04.02.2008 В РЗОК В ПЛОВДИВ И НА МЕН МИ ОБЯСНИХА СЪЩОТО.КОЛКОТО ДО ДОКУМЕНТИТЕ НА МЕН Д-РА МИ ГЕ ОФОРМИ,МОЛБАТА КАТО ГЛЕДАМ Е В СВОБОДЕН ТЕКСТ,ДОКУМЕНТИТЕ СА С ПЕЧАТ ВЯРНО С ОРИГИНАЛА ОТ НЕГО И НЯМАМ СНИМКА ОТ ЕХОГРАФ НА МАЛЪК ТАЗ ИЛИ КАКВАТО И ДА БИЛА.НЕЗНАМ ДАНО НЕ МЕ ВЪРНАТ.НО Д-Р БОЕВА ОТ РЗОК ГИ РАЗГЛЕДА И КАЗА ЧЕ ТОВА СА ДОКУМЕНТИТЕ.УСПЕХ НА ВСИЧКИ.И ДАНО СКОРО ПУСНАТ ПРОГРАМАТА И В ПЛОВДИВ.

Огромно благодаря на доктор Стаменов!
*
« Отговор #985 -: Февруари 05, 2008, 13:26:56 pm »
 Аз днес подадох в Стара Загора.Казаха ми че съм втората :)
« Отговор #986 -: Февруари 05, 2008, 14:18:00 pm »
Момичета, учудена съм какъв е този абсурд с РЗОК Пловдив.
Не може на едно място да приемат документи, на друго да нямат инструкции!
Звъннете на д-р Клисурска в НЗОК  02 96 59 282 и се информирайте по-конкретно кога ще започне приемът в Пловдив и защо се е получило така.
Не е честно, защото така ви поставят в неравностойно положение!
*
« Отговор #987 -: Февруари 05, 2008, 14:35:21 pm »
Аз ще правя инвитро в Плевен и май клиниката /на доц. Конова/, не е от акредетираните или лицензираните. Имате ли някакво инфо? Иска ми се да кандидатствам по касата, но ако не е лицензирана... какво правим?

[/url]
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #988 -: Февруари 05, 2008, 16:41:00 pm »
Момичета,кажете ми,моля ви,с какъв транспорт да стигна от клиниката на д-р Стаменов до СЗОК,ул. Енос мисля,че беше.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #989 -: Февруари 05, 2008, 17:07:57 pm »
Тръгваш пеша посока бул. България и стигаш до един подлез,
от там хващаш трамвай 7-ца посока центъра, и на втората спирка слизаш. Там
обаче ще попиташ, защото няма как да ти обясня.
« Отговор #990 -: Февруари 05, 2008, 17:33:42 pm »
Автобус 204 спира точно срещу клиниката. Движи се в маршрута Плиска, Орлов мост, НДК, бул. България, като завива точно по Гоце Делчев. Веднага след като завие по Гоце Делчев, на втората спирка.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #991 -: Февруари 05, 2008, 17:36:55 pm »
Мерси много,ориентирах се.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #992 -: Февруари 05, 2008, 17:42:39 pm »
Вера, тя май пита от клиниката до касата как да стигне,
или аз съм в грешка? :oops:
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #993 -: Февруари 05, 2008, 18:15:11 pm »
Правилно,Nadyn,от клиниката до ЗК,но се ориентирам,с автобус 204 в посока България и на трета спирка слизам.Пак там трябва да се поогледам,че не ми е познат района там.

09.04.2009 г.
« Отговор #994 -: Февруари 05, 2008, 19:03:58 pm »
Уф! И аз услужливо го давам, чела недочела :oops:
*
« Отговор #995 -: Февруари 05, 2008, 19:55:26 pm »
ЕVIQ,тази седмица бяхме на консултация в ин витро клиниката в гр. Плевен и ни казаха, че не работят със Здравната каса.

« Отговор #996 -: Февруари 05, 2008, 21:07:03 pm »
elibg, те и  Надежда не работят с касата. В смисъл, че операции и т.н не могат да минат с направление, както и прегледите. Но са лицензирани за ин витро процедури.
*
« Отговор #997 -: Февруари 05, 2008, 21:21:15 pm »
Списъка с лицензираните клиники го имаше май в миналогодишната Програма за лечение на безплодие при жената.Но КИРМ са създадени 2007ма пролетта, така че може пък и да са включени в таз годишния списък, знам ли.
« Отговор #998 -: Февруари 06, 2008, 08:19:04 am »
Здравей toni_21_I. От постинга ти не ми стана ясно дали си успяла да подадеш документите си в Пловдив, или докторката само ги е разгледала. Ако може да дадеш малко информация, ще ти бъда благодарна.
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #999 -: Февруари 06, 2008, 11:21:11 am »
Разбирам чак сега,че рецептурната книжка трябвало да се завери първо при личната лекарка,после в ЗК пак.Аз си мислех,че като ми е попълнила данните личната,и съм приключила с ходенето при нея.

Какво точно трябва да пише,на коя страница.

Предполагам и,че глупави въпроси задавам,но не ми се иска да изпусна нещо формално,пак да се връщам,и без това не знам как да се отскубна от работа и бързо да се върна после.

09.04.2009 г.