0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Тъй като имам проблеми ми се налага да ползвам някакъв крем - Jonson's baby oil , но дали това не влияе на сперматозоидите и на зачеването ?
Re: Влияят ли овлажняващите гелове на зачеването
« Отговор #1 -: Януари 20, 2007, 23:13:04 pm »
8O Ама как така бебешко олио за овлажняване. С това шега не бива. Има си специални вагинални гелове. Някои от тях могат да имат и спермицидно действие. Важно е да се чете листовката.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Януари 21, 2007, 08:49:25 am »
topi за тази работа си има разни гелчета......продават ги в аптека.Но повечето от тях оказват влияние на спермата. :D
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #3 -: Януари 21, 2007, 11:23:37 am »
Теоретично Глайтгелен не би трябвало да пречи.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #4 -: Януари 21, 2007, 11:47:49 am »
Внимавай да не си докараш някои гъбички, ако ползваш неподходящи продукти. Вземи си Глайтгелен, има го във всяка аптека.
« Отговор #5 -: Януари 22, 2007, 14:41:42 pm »
Момичета,във връзка със същия въпрос искам и аз да попитам нещо?
Аз пък използвам един интимен крем на орифлейм и се чудя дали и тои може да оказва някакво влияние?Иначе кремчето си е пх 5.5 и специално за интимната част и за овлажнение,но няма от къде да разбера дали може да оказва влияние.Помогнете!?!
« Отговор #6 -: Януари 22, 2007, 22:18:59 pm »
Тук за интимните гелчета е писано много. Аз лично бих препоръчала да изхвърлиш Орифлейм-а, много съм доволна от Лактацид Фемина.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #7 -: Януари 22, 2007, 22:56:21 pm »
Тук за интимните гелчета е писано много. Аз лично бих препоръчала да изхвърлиш Орифлейм-а, много съм доволна от Лактацид Фемина.
8O Ползвам този на Орифлейм вече две години. Какво му има, че не трябва да се употребява?  :?

*
« Отговор #8 -: Януари 23, 2007, 10:37:29 am »
Лактацид Фемина внася във влагалището допълнително млечна киселина, която колкото и да е полезна за флората там убива спермовците!
*
« Отговор #9 -: Януари 23, 2007, 18:03:03 pm »
Лактацид Фемина внася във влагалището допълнително млечна киселина, която колкото и да е полезна за флората там убива спермовците!
О, ужас! 8O А аз така стабилно се мия с Лактацид...Спирам го веднагически!
*
« Отговор #10 -: Януари 24, 2007, 18:02:51 pm »
О, ужас! 8O А аз така стабилно се мия с Лактацид...Спирам го веднагически!
Бърди, недей така! Много си е хубаво да се миеш с Лактацида, просто не го ползвай 3-4 дни около овуто... за всеки случай  :D
Според мен продукта е вълшебен, защото превентва всякакви бацилки, дето само дебнат отвсякъде!