0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Нормално ли е да болят яйчниците в началото на бременността, можели това да се смята за признак на бременност при условие, че е сигурна липсата на възпаление?
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
При някои жени се наблюдават леки болки в яйчниците в началото, но не при всички, а признак за бременност не бих го нарекла.

Дай малко повече подробности, закъснява ли ти, тест прави ли, БТмериш ли?

Успех :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
Подробностите са: закъснение - 13 дни, БТ - 37,2, гинеколог - караме да чакам още една седмица, за да може да види, според мен обаче вече би трябвало да се види, надут и напрегнат корем с тъпи болки, будя се рано сутрин към 2/4 часа и до 7 не мога да заспя, никакви други признаци, ама никакви, тест - 2 отрицателни, яйчниците ме болят, особено левия. Какво ще кажете?
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
lusy27 при 13 дневно закъснение ще се види на УЗИ!
Отиди при лекар да те види.Другия вариант е да си пуснеш кървен тест!Успех!!!!Чакаме положителни резултати! :D :D :D
Добре, задължително ще ви уведомя.  :)
*

Osiana

• 4888
Ами както е казала Ади,  пусни си кръвен тест или си купи друг дом. тест, а ако трябва смени и гинеколога.

Стискам палци да е бременност :P

Чакаме добри новини :D

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Значи най-вероятно ще го сменя, но понеже имам два спонтанни аборта зад гърба си ме е стръх да пътувам. Живея в провинциално и не голямо градчи и ми се иска да отида към по-голям град. Дори знам за гинеколог, за който отзивите са доста добри. Но както казах ме е страх да се друсам по пътя.
*

Osiana

• 4888
Ами като начало , тогава , както казах, пусни кръвен. Той е най точен

*

adi

• 7710
Ако е от малък град,може и  там да неправят кървен тест .
Отиди на лекар ,който има вагин.УЗИ...........и сле като преди си имала 2 спонтанни аборта,непременно нетрябва да губиш време!
Колко струва кръвния тест и може ли личната лекарка да ми издаде направление за нето?
*

adi

• 7710
Кървен тест за бременност може да си изследваш без направление.
Непомня колко точно струваше,но май беше 17 лв .
Благодаря! Ще ви известя какво е станало.
franke
« Отговор #12 -: Януари 23, 2007, 17:28:38 pm »
Луси и аз имам същия проблем,закъснение на М и леки болки понякога в яйчника и при мен в лявия повече но при мен е рано за лекар.моля те кажи какво става с  теб,стискам палци за бременност
Ами все същото. Отидох на другия гинеколог в града. И той ми каза, че мензис скоро няма да дойде и лигавицата е набъбнала, но нищо не може да види като плоден сак. Трябва още да чакам. Съпругът ми е против да правя кръвен тест. Той просто е на мнение, че ако има нещо то ще се види. Трябва повече търпение. През деня много ми се спи, по-точно се чувствам като ударена в земята - ниско кръвно. Мързиме за всичко. Корема ме боли и ме предърпва ниско долу. За всеки случай взимам нош-па, а при по-силни болки и спазмалгон. Вечер съм адски уморена. Може да си въобразявам, но като чили усещам леко неразположение като пия кафе, но пак казвам може и да си въобразявам.
Това което си мисля, е че може оволацията да е закъсняла, за това и все още нищо не се вижда, ако има нещо разбира се.
Когато се усетя, че препирам или лудвам си казвам - каквото се ще това да става. Хайде де. и подобни щуротии, които малко или повече ми дават сили да не мисля за това и ме успокояват.
Желая ти успех и да се радваш на стабилна и лека бременност. Дано да има нещо. Дай Боже, всекиму този дар!
Луси , не искам да те плаша но при такова закъснение и това че не виждат плоден сак може да е извън маточна. За да си сигурна че не е моля те вземи си тест за бременност ако щеш и два различни. Ако не покаже /+/-всичко е наред  и си чакай цикъла. Но ако покаже/+/ качвай се на колата и право при специалист. Не се занимавай с некомпетентни лекари! Успех!

Спрете Земята, искам за сляза
Луси аз вчерах правих тест и е + но съм малко недоверчива отностно тях,но си поговорих с една приятелка която е в 2-ри месец и тя също има тези болки но всичко при нея е ок,а на видеозона също са видяли бебо доста късно.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Франке,честито!!!Много се радвам за теб.
Луси,направи кръвен тест.Не се дерзай повече.Магдалина е права.Но ти все пак не се плаши излишно.
Магде, скъпа, ако е извънматочна бременност предполагам досега щеше да си покаже - къде с много кръв, къде с силни болки. Но ще пусна тема "признаци на извънматочна бременност"
Франке на тестовете не се доверявам. На първата  ми бременност плода вече се беше видял на видеозона, всички симптоми бяха на лице /гадене, напрегнати гърди, отпадналост, запек и т.н./, а тестовете, които правех от любопитство показваха - отрицателен. Знам за случай при няколко положителни - няма брименност, установено от гинеколог. Неискам да те разочаровам, но тестовете са нож с две остриета.
Наиема за кръвния тест се отказах. Отказах се дори да се дерзая. Ако е писано няма да избяга. А що се отнася до специялиста да със сигурност повече няма да си губя времето, отивам на горе /както казваме тук/, но ще изчакам малко време, за да се види със сигурност, че пак ще лудна.
Дано да не съм прозвучала като дървен филосов, но наистина вече взех решение - ще изчакам, а през това време ще си вимам утрогестана. А пък каквото сабя покаже. :babyflips:
Естествено ще разчитам и на вас - момичетата от сайта. Вие също ми давате успокоение и така мисля по-трезво. Приятно ми е с вас и поздравявам приятелката си Ема, която ми каза за него!
lusy27 при мен след 14 ни от закъснението на менструацията се видяха плодното сакче и зародиша на вагинален видеозон , би трябвало и при теб вече да могат да се видят - пиши какво става  Успех :balk_16: