Ами все същото. Отидох на другия гинеколог в града. И той ми каза, че мензис скоро няма да дойде и лигавицата е набъбнала, но нищо не може да види като плоден сак. Трябва още да чакам. Съпругът ми е против да правя кръвен тест. Той просто е на мнение, че ако има нещо то ще се види. Трябва повече търпение. През деня много ми се спи, по-точно се чувствам като ударена в земята - ниско кръвно. Мързиме за всичко. Корема ме боли и ме предърпва ниско долу. За всеки случай взимам нош-па, а при по-силни болки и спазмалгон. Вечер съм адски уморена. Може да си въобразявам, но като чили усещам леко неразположение като пия кафе, но пак казвам може и да си въобразявам.
Това което си мисля, е че може оволацията да е закъсняла, за това и все още нищо не се вижда, ако има нещо разбира се.
Когато се усетя, че препирам или лудвам си казвам - каквото се ще това да става. Хайде де. и подобни щуротии, които малко или повече ми дават сили да не мисля за това и ме успокояват.
Желая ти успех и да се радваш на стабилна и лека бременност. Дано да има нещо. Дай Боже, всекиму този дар!