здравейте и в тази тема...
много отдавна искам да споделя нещо, но все се спирах...по една или друга причина...
и понеже темата е точно за това, което ме интересува...накрая се престраших...
една кратка информация..
мъжът ми е с диагноза азооспермия, установена и оперативно още преди близо 8 год. От тогава се борим със стерилитета, ама сега притеснението ми е друго. От известно време...спермата при еякуация започва да става все по-малко като количество...дори на моменти въобще я няма...преди години не беше така, но имам чувството, че непрекъснато намалява ..че даже я няма...Аз започнах да се притеснявам, но ми е неудобно да поговоря с него за това. Това, от което най-много се притеснявам, е че си мисля, че това започва да му пречи и в секса...малко деликатна тема...(
Незнам точно как да го обесня по-интелигентно и културно..) и ще го давам на право...понякого е почти невъзможно да ...пфу..му стане...тогава се случва да свършва, а в същото време е мек...
друг път е твърд, а като свършва няма течност...
Притеснявам се с течение на годините, това съвсем да не се задълбочи и тогава съвсем да се съсипе..
чудя се...няма ли някакъв лек, знам ли..билки..които биха могли да спрат този процес и въобще ..на какво се дължи това? Свързано ли е с диагнозата ? ...((