0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Четвърта инсеминация
« -: Май 12, 2005, 15:08:55 pm »
Има ли някой който да е правил повече от три инсеминации и какъв е бил резултата?
Аз този месец ще правя четвърта:(
*
Четвърта инсеминация
« Отговор #1 -: Май 12, 2005, 15:57:39 pm »
Мила аз съм правила 4 инсеминации и резултат за съжаление при мен нямаше.Сега ако ме одобрят от ЗК ще правя ин витро. :(
Четвърта инсеминация
« Отговор #2 -: Май 12, 2005, 16:36:18 pm »
При мен 4-тата е успешна. Ако до 5, 6-та няма резултат, се търсят други начини.
Успех!
*
Четвърта инсеминация
« Отговор #3 -: Май 12, 2005, 17:10:59 pm »
И аз мисля максимум да направя 5-6 и после евентуално да се насоча на другаде
Четвърта инсеминация
« Отговор #4 -: Май 12, 2005, 17:34:57 pm »
Аз правих 6 инсеминации и нямам резултат.
Четвърта инсеминация
« Отговор #5 -: Май 12, 2005, 21:32:16 pm »
:a_cat_02: Аз направих също 6 инсета и всичките бяха неуспешни. Мисля, че ги правих, за да успокоявам съвестта си, че правя нещо-мразя да чакам като агне на заколение. Явно не бях готова за инвитро. Сега ме одобриха от ЗК и си получих протоколите. През юни пристъпвам към същината.

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
*
Четвърта инсеминация
« Отговор #6 -: Май 13, 2005, 09:51:02 am »
А какви бяха проблемите при вас?
При нас съпруга ми е с лоша спермограма(малък брой активноподвижни).А аз съм с нередовна овулация(или липсва или е късна). С Клостилбегит и Пурегон правя овулация като по учебник, но пак не става.
*
Четвърта инсеминация
« Отговор #7 -: Май 13, 2005, 10:14:56 am »
При нас:мъжа ми до ден днешен(дай боже всекиму) с идеална спермограма,аз-"основният проблем".Една напълно запушена тръба(която вече махнах), друга трудно проходима(сега след лапароскопията се оказа че е добре, просто е имало някакви сраствания в резултат на предишни мои операции, които вече са отстранени), липса на овулация(при стимулация всичко е ок).Оказа се че въобще не е трябвало да се подлагам на инсеминации, ама то зависи на какъв "специалист" си попаднал.Така че при мен е било нормално да не се получи.Желая ти успех и дано тази ти е последна.Гледам че и ти си от Варна-дано не си при същия "специалист" :(
Четвърта инсеминация
« Отговор #8 -: Май 13, 2005, 11:04:05 am »
:sunshine:моите тръби са проходими, но леко нагънати.

МОИТЕ САМОЕДСКИ СЛЪНЧИЦА
Четвърта инсеминация
« Отговор #9 -: Май 13, 2005, 11:28:11 am »
Здравейте! Аз научих скоро от форума за инсеминацията и възнамерявам да говоря с лекуващия и аз да си направя. бих искала да зная дали има висок процент успяваемост?!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Четвърта инсеминация
« Отговор #10 -: Май 13, 2005, 11:31:44 am »
Процентът на успеваемост при инсеминация е като този при естествено оплождане, когато няма проблеми.
Когато има проблеми - агресивна среда или мъжки фактор и не става по естевен път се пробва инсеминация.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Четвърта инсеминация
« Отговор #11 -: Май 13, 2005, 13:31:18 pm »
Цитат на: anelia1870
Здравейте! Аз научих скоро от форума за инсеминацията и възнамерявам да говоря с лекуващия и аз да си направя. бих искала да зная дали има висок процент успяваемост?!

Както ти е казала Лали, приблизително 5% до 25%. Но това си е доста обща статистика, все пак конкретно зависи от това, по какви причини се прави процедурата, как точно се прави, годините на партньорите, други заболявания ...

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Четвърта инсеминация
« Отговор #12 -: Май 13, 2005, 15:55:07 pm »
Цитат на: peta
При нас:мъжа ми до ден днешен(дай боже всекиму) с идеална спермограма,аз-"основният проблем".Една напълно запушена тръба(която вече махнах), друга трудно проходима(сега след лапароскопията се оказа че е добре, просто е имало някакви сраствания в резултат на предишни мои операции, които вече са отстранени), липса на овулация(при стимулация всичко е ок).Оказа се че въобще не е трябвало да се подлагам на инсеминации, ама то зависи на какъв "специалист" си попаднал.Така че при мен е било нормално да не се получи.Желая ти успех и дано тази ти е последна.Гледам че и ти си от Варна-дано не си при същия "специалист" :(

peta, защо смяташ, че е било нормално да не се получи, нали все пак имаш една проходима тръба. Лапароскопията след инсеминациите ли я прави. Какви точно са били срастванията и не мислиш, че имате шанс при инсеминация сега.
*
Четвърта инсеминация
« Отговор #13 -: Май 13, 2005, 16:11:03 pm »
проходима-ама трудно.Да лапароскопията я правих миналия месец, доста време след инсеминациите.Ами сега смятаме да пробваме 2-3 месеца по нормален начин, ако стане-добре, ако не-ин витро,ако ме одобрят. :)
Четвърта инсеминация
« Отговор #14 -: Май 16, 2005, 09:48:07 am »
Миналата седмица направихме четвърта инсеминация. Нас ни водят като случай с неизяснен стерилитет, макар че спермограмата на мъжа ми е с лека астенозооспермия.

*
Четвърта инсеминация
« Отговор #15 -: Май 16, 2005, 12:50:06 pm »
Оказа се че ще отложим четвъртата инсеминация, тъй като изследванията на мъжа ми са доста лоши-диагноза Олигоастенозооспермия.
Ще се лекува няколко месеца пък да видим.
Мисля на право да се насочваме към ин-витро, ама ще чуя първо мнението на лекарите.
*
Четвърта инсеминация
« Отговор #16 -: Май 16, 2005, 13:51:36 pm »
Миличка, много съжелявам че така се е получило при вас. :cry: Дано след няколко месеца всичко бъде наред.А ти не се предавай, борбата продължава, нали?
*
Четвърта инсеминация
« Отговор #17 -: Май 17, 2005, 14:00:34 pm »
Записах се за доц. Маркова, а мъжа ми посети д-р Александров. Мисля че това е най-правилния избор на екип
*
Четвърта инсеминация
« Отговор #18 -: Май 17, 2005, 14:45:11 pm »
И ние в момента сме при този екип и за сега сме доволни. :wink: Успех. :)
*

didi_788

• **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
Re: Четвърта инсеминация
« Отговор #19 -: Юли 18, 2006, 15:22:40 pm »
Здравей;мила!Аз имам три неуспешни инсеминации при Д-рТабакова;сега правих четвърта в клиниката на Доц.Щерев.Чакам резултати.Беше много по-различно направена ;незнам..ще видим..Късмет на всички;засега сме далече от ин-витрото;така казва лек.ни докторка. :DПо принцип проблема е при мен.
didi_788