0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Общо събрание на Зачатие 24.03.2007
« -: Януари 29, 2007, 20:44:13 pm »
С решение на УС на 04.03.2007 (неделя) се свиква общо събрание на сдружението. Часът се уточнява, но ще е по обяд. Поканени са всички настоящи членове. Основните теми от дневния ред ще са свързани с предложения за оптимизиране работата на сдружението и организиране на Деня на репродуктивното здраве.
Моля, който ще присъства, да попълни анкетата, за да знаем какво помещение да търсим.
Приемаме предложения за заведение - да има възможност за отделна зала или стая, за да не си пречим с другите клиенти.
Новата дата е 24 март!
« Последна редакция: Февруари 07, 2007, 17:48:56 pm от ultra »

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Re: Общо събрание на Зачатие 2007
« Отговор #1 -: Януари 29, 2007, 21:46:35 pm »
имам идея за заведение, но може би ще ви е далеч, "салона" по пътя за банкя, заведението е малко, можем да го загворим цялото (ако сме повече), ако не има отделна малка зала, ако времето е хубаво - може и навън щом ще е по обяд
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #2 -: Януари 29, 2007, 23:52:18 pm »
ами...аз на 3-ти има рд. и племенниците ще са тука със сигурност. много искам да дойда но не знам от сега дали ще мога. обаче
1. предлагам пицария рагаци. намира се в района на красно село. има отделно помещение което се води за непушачи. едната тоалетна е там :D. приятно е. добра кухня, прилични цени. не мисля че ще искат пари за резерве
2. спомни си какво ти казах на скоро за онова нещо. подробности на лични
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #3 -: Януари 30, 2007, 13:38:50 pm »
Можете ли да дадете точни или ориентировъчни адреси :D
Намерих за Рагаци:
http://www.zavedeniata.com/index.php?page=article&cat=6&pub=15297
ресторант Фея:
http://www.x-kom.com/index.php?NewsID=450
ето снимки:
http://www.feya-restaurant.com/page1-20.html
Давайте още предложения :D
« Последна редакция: Януари 30, 2007, 13:43:43 pm от ultra »

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #4 -: Януари 30, 2007, 13:53:01 pm »
рагацито е точно това дето си намерила.
феята изглежда естра ама ми прави впечатление че нямат обявени цени...а тва леееекичко е плашещо.
но пък може би е подходящо за сватби...
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #5 -: Януари 30, 2007, 14:29:26 pm »
Аз харесвам и Къщата (където ОС се проведе миналата година)
Също и ВИП салона на Добро - намира се срещу клиниката на Стамнов
ВИП салона е на последния етаж - има и тераса, но повече от 15 човека май няма да се поберът
« Последна редакция: Януари 30, 2007, 14:31:08 pm от Диана »
« Отговор #6 -: Януари 30, 2007, 16:15:37 pm »
предлагам пицария рагаци. намира се в района на красно село. има отделно помещение което се води за непушачи. едната тоалетна е там :D.

Салона за непушачи е добра идея. Тоалетната също ;)
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #7 -: Февруари 01, 2007, 12:28:00 pm »
Много ми се иска и аз да присъствам.Но още незнам дали ще имам възможност да пътувам до София на 04.03.07 год.Ако това се случи ще поискам помощ от вас да ме опътите до заведението където ще е сбирката.Имам роднини в Сф така че ще мога да отседна при тях.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #8 -: Февруари 01, 2007, 13:09:51 pm »
Много ми се иска и аз да присъствам.Но още незнам дали ще имам възможност да пътувам до София на 04.03.07 год.Ако това се случи ще поискам помощ от вас да ме опътите до заведението където ще е сбирката.Имам роднини в Сф така че ще мога да отседна при тях.
Супер, дано да успееш :D

Момичета, дайте малко повече активност, моля ви!
В понеделник (05.02) най-късно трябва да пуснем обявата в ДВ.
Дотогава трябва да знаем приблизителна бройка и заведение.
Нека изберем заедно мястото, за да е възможно най-удобно за всички.

« Отговор #9 -: Февруари 01, 2007, 13:18:44 pm »
Аничке, ако темата е в Кафето, повече хора ще я видят. Да сложим поне препращаща тема там?
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #10 -: Февруари 01, 2007, 13:28:28 pm »
сложила съм

« Отговор #11 -: Февруари 01, 2007, 13:32:48 pm »
Ани, аз се отбелязах, че ще присъствам в анкетата, ама айде и в писмен вид :lol:

Относно заведението - където кажете, там  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #12 -: Февруари 01, 2007, 15:12:07 pm »
И аз с разписах в анкетата. Но и тук да се запиша.  :D Ани, не съм забравила за заведение и аз търся. Каквото мога ще помагам.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #13 -: Февруари 03, 2007, 13:20:25 pm »
сложила съм

Откопчах я. Струва ми се, че така повече хора ще я видят.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #14 -: Февруари 05, 2007, 18:26:45 pm »
Аз, разбира се, ще присъствам. Годишното събрание на сдружението е важно събитие, разискват се въпроси, засягащи големи групи хора, правят се планове, обсъждат се промени в устава и т.н. Колкото повече хора присъстват, включително и нови членове, толкова по-голяма е вероятността да направим полезна дискусия и да вземем правилни решения.

Приканвам ви към по-голяма активност, важно е.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #15 -: Февруари 05, 2007, 19:15:44 pm »
Имам една молба към хората, които са гласували с "Нямам възможност да присъствам" - да споделят с нас дали датата на събранието ги притеснява или нещо друго. Наистина е важно.
« Последна редакция: Февруари 05, 2007, 19:28:35 pm от little_rabbit »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #16 -: Февруари 05, 2007, 19:26:02 pm »
Моля ви, който мисли да идва да прояви активност, за да се преценят датата и мястото.
*
« Отговор #17 -: Февруари 05, 2007, 19:43:25 pm »
Гласувах, но не съм се записала, защото мисля че е ясно, че няма как да пропусна :D
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #18 -: Февруари 05, 2007, 21:04:30 pm »
на мен много ми се иска да дойда,но все още не знам 100%-тогава ни е първата годишнина от сватбата(това може и ве4ерта да го празнуваме),а и не знам дали няма да съм на работа.
<br />
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #19 -: Февруари 05, 2007, 22:04:55 pm »
аз гласувах, че ще дойда на събранието на посочената дата.

миналата година на общото събрание бяхме около 30 души. през изминалата година сдружението се разви много като членска маса, активност и дейности. поради това се чудя следното:

драги членове и симпатизанти, на какво се дължи тази пасивност по отношение на най-важния управленски орган на нашето сдружение - Общото събрание? нима членството ви е формално? все пак, ОС се провежда веднъж годишно, едва ли е толкова трудно да се отделят 2 часа...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!