0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
сигурно съм полудяла
« -: Януари 29, 2007, 22:12:00 pm »
бе седя си днес в кандиларов и си натискам памучето. сама съм в чакалнята. влиза в това време един младеж и отива на рецепцията. привежда се ниско и почва да шепне
-правите ли спермограма...
изправям уши и почвам съсредоточено да слушам обясненията на служителката
-5 дни полово въздържание, без алкохол...
вече си гледам съвсем откровенно към разговора. младежа слуша и поглежда чат пат смутено към мене. аз почвам да се оправям (обличам) вече. младежа си взе контейнерчето и хукана. аз след него 8O 8O 8O. той обаче явно ме беше усетил щото като излезнах на улицата него вече го нямаше :lol: :lol: :lol:
леле. бе исках да изпратя горкия човек на подходящото място а не да губи време и пари по лаборатории. ама тва моя работа ли е кажете сега. да се правя на дърти години на регулировчик. ми трябва да се забранят високоспециализирани изследвания (спермограми) в лабораториите.
мамка му. много се смях като осъзнах кво щях да сътворя ако го бях настигнала. а са и вие се посмейте на мой гръб. ама не много...става ли
« Последна редакция: Януари 29, 2007, 22:14:08 pm от лили »
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
Re: сигурно съм полудяла
« Отговор #1 -: Януари 29, 2007, 22:48:38 pm »
Само малко ще похихикам тихичко за лека нощ! :lol: :kiss:
Alexandra
*

лили

• 2151
« Отговор #2 -: Януари 29, 2007, 22:55:52 pm »
 :kiss:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #3 -: Януари 30, 2007, 08:55:46 am »
  Еее,че какво лошо има?Щеше наистина да помогнеш на чавекаТо май и аз значи не съм много добре ,щото и аз щях да тъгна да го гоня   :lol:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #4 -: Януари 30, 2007, 10:27:25 am »
няма нищо лошо в това, аз го намирам за нормално понеже съм минала по този път и знам цената на загубеното време, нерви и пари. по добре да помогнеш както ми помогнаха на мен, за което хиляди благодарности. :D
никога не отстъпвай на принципите си!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #5 -: Януари 30, 2007, 10:33:09 am »
Лили, не си луда изобщо. В "Кандиларолв" е ужасно гадно за даване на материал. Една моя много добра приятелка си направи там изследвания онзи ден, а приятелят и спермограма. Милият, като видял тоалетната и обратно вкъщи. Та, после занесли материала. Понеже те имаха някаква инфекция, сега се изследва и неговата сперма, та му казах аз "лудата" да си изследва и материала момчето за подвижност и т.н. /то самото искаше преди/. Така и така ще се "мъчи". Девойката на информацията обаче била супер нелюбезна /те, верно са малко дръпнати там и скарани с дискретността/. Та, да видим днес дали е разбрала какво искат хората още в изследването.  :lol:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #6 -: Януари 30, 2007, 10:33:36 am »
 :bighug:Абе,Лили! :lol:Нищо лошо нямаше да стане! :lol: :lol: :lol:Е,малко щеше да го смутиш младежа...ама щеше да му спестиш...Здраве да е! :lol:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #7 -: Януари 30, 2007, 11:19:10 am »
Лили, ще ти се карам, че не си настигнала човека.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #8 -: Януари 30, 2007, 11:25:09 am »
Лили, това твоето е направо "професионално" изкривяване  :lol:
*
« Отговор #9 -: Януари 30, 2007, 11:26:19 am »
На мен ми се е случвало и в Кандиларов и в Цибалаб, но все е претъпкано с хора и хич не върви пред всички да даваш умни съвети :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #10 -: Януари 30, 2007, 11:31:20 am »
:lol: :lol: :lol: :
Лили, явно ти куца спринта  :D
Вземи да го тренираш, и за всеки
случай и бягане с препядствия  :lol:
Не се знае кога ще се наложи да изпълняваш мисия!  :lol:
И на мен са ми минавали такива мисли, че и съм казвала
понякога това-онова, макар че и да искаш,
няма как да предпазиш всички  :lol:
Но това не пречи да се опитваш ;)  :lol:
*

лили

• 2151
« Отговор #11 -: Януари 30, 2007, 11:34:03 am »
Лили, ще ти се карам, че не си настигнала човека.  :lol:

:lol: :lol: :lol:. ми опитах се ма явно много ми е личало на физиономията че ще го гоня щото много бързо беше офейкал. кой го знае в коя пряка се е скрил :lol:. е в края на краищата той губи 8).

рози, права си. ще трябва нови тренировки да включа към ежедневието си :lol:

« Последна редакция: Януари 30, 2007, 11:37:16 am от лили »
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #12 -: Януари 30, 2007, 11:34:36 am »
И аз мисля, че трябваше да го настигнеш :).
Как ми се иска сега, да ми беше казал някой да не правя някои изследвания на местата, където ги правих.. и да бях отишла при един друг лекар, когато бях бременна...
*
« Отговор #13 -: Януари 30, 2007, 11:45:19 am »
Хич не си луда даже. В майчин дом при последния ми спонтанен аборт, заедно с мен имаще още две момичета с - резус фактор. На тях просто им дадоха  по 1 рецепта да си купят АнтиДгамаглобулин и толкоз. Аз понеже го бях играла този номер и взех, че им обяхних, че се покрива от здравната каса. И въпреки че в момента в МД нямаха ваксините, срещу фактура и подпис от лекаря, извършил манипулацията, от счетоводството изплащат 135 лв. Всичко това им обясних докато си лежахме и се почувствах някакси по-добър човек. Така, че следващия път го догони! Капка по капка вир става ;)
*
« Отговор #14 -: Януари 30, 2007, 11:58:48 am »
Хи хи,
ама и ти си ми един областен управител  :bighug:!

Да не е помислил, че ще му отправяш неприлични предложения във връзка с изследването муахахахаха :balk_70:
В очакване ....
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #15 -: Януари 30, 2007, 12:17:59 pm »
Сега си представям едта свежа картинка - готини мацки, облечени с тениските с логото на Зачатие, въоръжени с търпение и литература в ръка, седят в чакалните на разните там лаборатории и щом влезе мъж, те го сгащват, бутат му една брошура, дават му контейнер, обясняват му бързо за какво иде реч, ако трябва и малко нагледни демострации, докато не се е усетил още и го изпровождат по живо, по здраво към специализирана клиника. Ама няма не искам! :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #16 -: Януари 30, 2007, 12:30:51 pm »
Сега си представям едта свежа картинка - готини мацки, облечени с тениските с логото на Зачатие, въоръжени с търпение и литература в ръка, седят в чакалните на разните там лаборатории и щом влезе мъж, те го сгащват, бутат му една брошура, дават му контейнер, обясняват му бързо за какво иде реч, ако трябва и малко нагледни демострации, докато не се е усетил още и го изпровождат по живо, по здраво към специализирана клиника. Ама няма не искам! :lol:
:cheerleader: :blob10:
Това ме разби!
Мели, как ти идват такива неща наум? :D
 :wave:
*
« Отговор #17 -: Януари 30, 2007, 12:47:28 pm »
Да не е помислил, че ще му отправяш неприлични предложения във връзка с изследването муахахахаха :balk_70:
  :lol: :lol: :lol:
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #18 -: Януари 30, 2007, 12:52:14 pm »
Мда, Мели, пък и ако клиниките ни плащат за тая работа що пари ще докараме на Зачатие :D
Тениските от мен, контейнерите от теб :P

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

лили

• 2151
« Отговор #19 -: Януари 30, 2007, 13:00:30 pm »
толкова по-лесно е съответните органи просто да забранят на лабораториите изследвания дето не са им в компетенцията.
ама що трябва да е лесно като може и да не е.

мели, идеята ти е трепач. ама ще изгониме и възрастното поколение от лабораториите (нали ще говориме мръсни неща :lol:) и после ще ни линчуват да знаеш.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!