0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: сигурно съм полудяла
« Отговор #20 -: Януари 30, 2007, 13:17:25 pm »
Извинете, ама тва вече намирисва на професионално изкривяване, само дето професиите ни не са такива /освен на Мели, де/ :lol:

Лиле, душа, явно си гледала страшно и момъка си е помислил, че ще искаш да му помагаш да даде мат'ряла :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #21 -: Януари 30, 2007, 13:18:21 pm »

Тениските от мен, контейнерите от теб :P

Нагледната агитация от мен  :lol:
В очакване ....
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #22 -: Януари 30, 2007, 13:30:13 pm »
гане, не знам как съм гледала ама ако тва си помислил нямаше да бяга... аз съм хубаваааа (и скромна де), забрави ли :lol:  8) :lol:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

NDK

• *
  • 174
  • Двете слънца които топлят сърцето ми.
« Отговор #23 -: Януари 30, 2007, 13:32:46 pm »
Не мога да си спомня аз когато за първи път правих това изследване  - мен някой опита ли се  да ме догони въобще  тогава или и аз   съм  бил в ролята на  смутения младеж    :D хехе   Явно не е било на мода !!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #24 -: Януари 30, 2007, 13:48:10 pm »
гане, не знам как съм гледала ама ако тва си помислил нямаше да бяга... аз съм хубаваааа (и скромна де), забрави ли :lol:  8) :lol:

Лиле, явно е било в стил - сега ако те докопам, контейнер нема да ти требе ;)
Пък че си хубава, хубава си :lol: Ама знаеш ли, ако го е чакала жената нейде зад ъгъла...
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
« Отговор #25 -: Януари 30, 2007, 13:54:28 pm »
Ама знаеш ли, ако го е чакала жената нейде зад ъгъла...
Тя, че го е чакала, чакала го е... с тигана в ръка, поради липса на огнестрелно оръжие ...КОй знае, какви заплахи е използвала, за да отиде да се изследва (нали първия път, повечето мъже си мислят, че ще боли :D)
*

лили

• 2151
« Отговор #26 -: Януари 30, 2007, 13:58:45 pm »
 :lol: :lol: :lol:
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #27 -: Януари 30, 2007, 14:34:12 pm »
Ох лили, разсмя ме с глас :) :)
Само си прадставям човека тича с  контейнера в ръка, а една готина мацка обличайки се го гони, горкия човек ...  :D :D :D
Ох след малко ще пиша вече сериозно.
« Последна редакция: Януари 30, 2007, 14:36:17 pm от cygnus »
*
« Отговор #28 -: Януари 30, 2007, 14:52:44 pm »
сериозно по темата: не си луда, естествено, това е нормална реакция, при нормален здравословен проблем, нормално даване на съвет от нормален човек на друг нормален човек. Просто ме напуши на смях заради мъжкия предрсазсъдък по отношение на даването на материал. Като знам колко трудно се навиват, колко са притеснителни и неадекватни към едно най-обикновено изследване.
« Отговор #29 -: Януари 30, 2007, 15:10:46 pm »
Лили, лудите, лудите - те да са живи  :lol: И почвай да тренираш спринт на къси разстояния :)
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #30 -: Януари 30, 2007, 16:30:18 pm »
Ами аз какво ви разправям - стига с това висене пред компютъра, сред хората трябва да се ходи, навън, на улицатата, в завода, в детската градина, но там без демонстраициите, та да не загубим детската аудитория. :lol:

Да достигнем до всеки град и село, до всеки дом, до всяко мъжко сърце ... и панталони.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #31 -: Януари 30, 2007, 16:36:58 pm »

Да достигнем до всеки град и село, до всеки дом, до всяко мъжко сърце ... и панталони.  :lol:
Ти що махна хубавия аватар?
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #32 -: Януари 30, 2007, 16:47:35 pm »

Ти що махна хубавия аватар?
Защото ми е голям ... аватара, де.  :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #33 -: Януари 30, 2007, 16:48:17 pm »
ще го намалим кво толкова :)
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #34 -: Януари 30, 2007, 16:51:10 pm »
Намали ми го и ще тичам и аз в групата.

Аз ако бях мъж и ме гонеше хубавица като Лили, хич нямаше и да бягам, честно! К`во им става на тия мъже!  :D

Димитър Кудоглу
*

лили

• 2151
« Отговор #35 -: Януари 30, 2007, 23:52:08 pm »
а де. и аз тва питам :lol: (скромна една такава, скромна...то от там идва и красотата ми - от скромността де :lol: :lol: :lol:)
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
« Отговор #36 -: Януари 31, 2007, 18:45:01 pm »
 :lol: :lol: :lol:Ох,как съм се смяла..Светът отива към лошоооооо, тия страхливи мъже, тюх да  му се не види! :P
*
« Отговор #37 -: Януари 31, 2007, 21:33:06 pm »
еее, лили, посмях се малко с тебе и се сещам за една случка в майчин дом-варна.
аз имах час при маркова, а моя щеше да прави спермограма при александров.аз си минах часа и седнах в чакалнята да чакам златото.обаче ми се допишка.и като нормален човек ставам и отивам в тоалетната.отварям вратата и падам от срам-четирима юнаци, в това число и моя седят там с контернейчета в ръце и чакат да се освободи по-вътрешната тоалетна.стана ми адски неудобно, но и в същото време се ядосах на всички в майчин дом-уж голяма и модерна частна клиника, за едно 'добър ден' ми вземат 35 лева, а не са осигурили помещение, където мъжете да дават материал.така всеки си влиза да пикае в съседната кабинка.аз ако съм един мъж хич няма да мога да го вдигна от притеснение, камо ли материал да дам!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #38 -: Януари 31, 2007, 21:53:27 pm »
Някои неща не престават да ме учудват - наистина ли в тоалетната ги карат да отделят? Е това е унизително!

Димитър Кудоглу
*
« Отговор #39 -: Януари 31, 2007, 21:56:52 pm »
унизително е меко казано.една приятелка сподели, че нейния така се притеснил, че отишъл в колата и там дал материала.честно казано не подхожда на такава модерна клиника да се излагат по този начин!