Коринка, злато, да не изпадаме в другата крайност
Стига девойки, че зациклихме. Да не се делим на "благороднички", които се радват и на зли харпии (визирам себе си Мари и Лейдито
), които злобеят. Че на всичкото огоре и две от харпиите са бременни в момента
. Повярвайте ми безкрайно се радвам на всяка новина за бременност или раждане. Това ме зарежда и прави хубав целият ми ден. Най-малкото, че дава надежда и на мен. Но не си падам по лиготиите, това е...
На мен понякога ми се струва, че и новината за самата бременност наранява някого някъде. И какво? Дайте да дефинираме какво можем и какво не можем да пишем!
Последно, което пиша по темата, защото наистина мисля, че говорим на различни езици.
Няма момиче тук,
в това съм убедена, което да не се зарадва на новина за бременност или майчинство на някоя от нас.
Информация за страхове, мисли, въпроси и споделен опит от всякакъв порядък, свързани с безпроблемното протичане на бременността са
безкрайно полезни тук.
Информация за страхове, мисли, въпроси и споделен опит от всякакъв порядък, свързани с отглеждането на децата ни също са полезни и искрено се надявам тези и горните разговори да продължават.
Теми, които са от вида - "ох качих 3 кила за тая пуста бременност" , или "приятно е да усетиш как рита бебето, нали?", според мен са проява на лош вкус.
НО СЪМ УБЕДЕНА, че всякакви мнения трябва да има. Както обаче някой може да пише "днес мъжът ми ме цунка по коремчето и ме нарече палава дебеланка, а пък бебчо ритна в отговор", така и друг може да напише "алоооо, съобразявай се какво и къде пишеш".
Момичета, важно е да не забравяме,
че ние сме си ние! Важни сме си една за друга, заради подкрепата, която си оказваме - преди, по време на, и след бременността.
Зачатие е може би най-културния и интелигентен сайт, който познавам и наистина за мен е чест да пиша в него и да познавам момичетата, които пишат тук. Няма простотии, няма злобни намеци, няма завист, няма правописни грешки
. Да не го забравяме...
Прегръщам ви всичките