0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: тест за проходимост и спермограма
« Отговор #40 -: Февруари 02, 2007, 21:01:52 pm »
От 0,1 мм в интрамуралната част (тази част, която се намира в маточната стена) до 1 см в ампуларната част (която е насочена към яйчника).
Една десета от милиметъра, не от сантиметъра?! Мели, това е много много малко. Сравнениято с макарона явно е съвсем неточно! :lol:
« Последна редакция: Февруари 02, 2007, 21:04:31 pm от Lan »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #41 -: Февруари 02, 2007, 21:06:13 pm »
А, чакай, това е вътрешния размер. А иначе на мен никога не ми е приличала на макарон. :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #42 -: Февруари 04, 2007, 15:33:35 pm »
Благодаря за отговора.И аз очаквах да е много тънка ама чак пък толкова не съм си помисляла.
« Отговор #43 -: Февруари 05, 2007, 11:33:19 am »
Здравейте. :(Моята цветна снимка остава другия месец, може би.Настоявах за изследване за хламидии, а той само погледна под микроскопа и каза че МОЖЕ БИ  ще се развият гъбички, което не пречело на цв. снимка.Аз отказах, нали могат да се разпространят и по- нагоре по каналите...Изписа ми Гинодактарин, вагинално. май ще сменям , доктора. Още повече се обърках.
*
« Отговор #44 -: Февруари 05, 2007, 11:51:46 am »
Успокой се и всичко ще е на ред.Ако искаш не е лошо да посетиш още един лекар-човек не трябва да се доверява на мнението на само един.Ако пък докторът ти ти вдъхва доверие довери му се,но аз не разбирам какво окначава това''МОЖЕ БИ''ще се развият гъбички тях или ги има или ги няма.Ще те попитам и още нещо-какво погледна под микроскопа?
« Отговор #45 -: Февруари 05, 2007, 12:47:18 pm »
Ами под микроскопа гледа секрет, който взе от ръкавиците си при прегледа.и откри съвсем малко повишение на микроорганизме , предизвикващи гъбичките...
*
« Отговор #46 -: Февруари 05, 2007, 14:31:02 pm »
Щом има съмнение че си предразположена към гъбичка мисля че трябва да ле изпрати на изследвания.Все пак това най добре се доказва в лабораторни условия а не с микроскопа в кабинета на доктора.Поне това е моето мнение.