След поредния неуспешен опит реших да направя имунологични и генетични изсл. От една приятелка разбрах, че някои от изсл. се поемат от касата и доста трудно успях да си взема направление от касата. Имунолозите ми бяха казали, че се намират в района на Ал. б-ца. Тръгнах да ги търся, но не ги намерих и звъннах на въпросната приятелка и така се озовах при други имунолози пак там. Пуснах си аз изсл. и като станаха готови ми ги разтълкуваха и ми казаха, че имам леко завишени антифосф. и занижени лимфоцити-да отида на хематолог. Отидох и ми казаха, че няма проблем. След това отидох при въпросните имунолози. Те се ядосаха, че съм пуснала изсл. на др. място и чак тогава ми казаха, че работят с касата. Казаха ми да пусна при тях наново изсл. и аз отново трябваше да търся направление или да платя за изсл. на нк-кл. 150 лв. Понеже вече бях платила за др. имун. около 200 лв. реших да търся пак направление. Направих пак при тях изсл. повториха ми тези с отклонение и нк-клетки. Оказа се, че имам 13% нк-кл. при норма 12% и IgG 5,3 при норма 5,4. Аз обаче имах неблагоразумието да дам нещо за лечението на имунологични проблеми, което бях взела от нета на имунолозите. Тежа 57 кг в момента, а по принцип съм 55, 56 кг. Казаха ми, че от много четене боли глава и ми написаха на едно листче-преди процедурата 1 месец да влея 68 ампули имуновенин и 10 дни преди процедурата 48 ампули имуновенин-по 12 лв-сметнете сами. Казаха ми да си тръгвам, че чакали и др. пациенти. Нямаше никой -бяхме само ние. Аз доста неща знам и съм чела..но такива количества да се вливат...незнам. Сега мисля да се консултирам и с друг имунолог. От тези изпитвам ужас....