0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vily

• *
  • 22
  • И НА НАС ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!!
Въпрос за инсеминация
« -: Ноември 21, 2006, 10:51:11 am »
Здравейте!
Аз съм от новите в сайта,защото скоро научих за него! Радвам се, че имам възможност да споделя проблема си с хора,които сам сигурна, че ще ме разберат!
От 3г. се опитваме да си имаме Слънчице и в нашия дом, но не се получава, за съжаление!  :help: :cry:
До сега изчаквахме, защото все си мислехме, че е от стрес, а и аз си правих доста изследвания, които показваха, че при мен всичко е наред, но съпругът ми все отлагаше,а сега заминава за 6м. в чужбина,за да спечели парички за инвитро!При нас винаги са ни спирали финансовите проблеми!
Сега разбрах за инсеминацията и ви моля да ми обясните повече за нея!Колко струва и какво точно представлява? Ние живеем в провинцията и тук ниама много информация по този въпрос!
Надявам се догодина и аз да мога да ви се похваля с  :bfp1: !
Поздрави на всички в сайта и успех! :goodluck: :blowingdust: :balk_602:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Въпрос за инсеминация
« Отговор #1 -: Ноември 21, 2006, 10:59:50 am »
Vily , мила защо инвитро? При партньора има ли проблем? Изобщо лекар ли ви препоръча инвитрото? Инсеминацията представлява обработка на спермата на партньора и поставянето й директно в матката. Така се увеличават шансовете да се постигне бременност. Цената е около 10 пъти по малка от инвитро. Дай малко повече инфо, какви изследвания имате направени установен ли е някакъв проблем, правена ли е спермограма?
Тук наистина можеш да научиш много и да получиш подкрепа в труден момент. Успех ти желая!
*

Vily

• *
  • 22
Въпрос за инсеминация
« Отговор #2 -: Ноември 21, 2006, 11:33:19 am »
МНОГО благодария за барзия  отговор!!! :thankyousign:
Така или иначе след 10 дни мъжът ми заминава на мисия(той е военен),а като се прибере веднага щте посетим някоя клиника в София! Тогава ще си направим пълни изследвания,защото на тези тук не им вярвам!Съвсем различно е,когато те прегледа истински лекар!Тук (в Стара Загора) така и не попаднах на лекар,който дава ясна и точна информация за всички вазможности!
Ние сами решихме,че след като се върне съпругът ми, ще сме по-спокойни финансово и ще се посъветваме за инвитро! Но сега като разбрахме за другите възможности,ще пробваме първо тях!
ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ,ЧЕ ВИ ИМА И МОГА ДА СПОДЕЛЯ С ВАС БОЛКАТА СИ!
Само още нещо искам да ви питам:Коя клиника бихте ми препоръчали?
Благодаря предварително!
stork-boy stork-girl :babyflips: :babyflips: :babyflips: preggo ylinfant :blowingdust2:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Въпрос за инсеминация
« Отговор #3 -: Ноември 21, 2006, 11:42:53 am »
Vily , моят съвет е докато момчето ти го няма да поровиш по-сериозно тук в сайта. Има достатъчно инфо и за изследванията които трябва да направите и за клиники и лекари за които момичетата имат добри добри отзиви. Така, че чети питай и си състави план за действие. И когато се върне половинката ще имаш готова програма и освен това финансова обезпеченост да я изпълниш. А това ще ти даде спокойствие и сигурност, които са толкова важни за да постигнеш желания успех. Пък и ще има с какво да се занимаваш докато чакаш съпруга си да се върне.
*

Vily

• *
  • 22
Въпрос за инсеминация
« Отговор #4 -: Ноември 21, 2006, 11:59:00 am »
Точно това ще направя и така ще сме готови,когато той се прибере да действаме!
Стискам палци на всички,на които им предстоят опити и те да са успешни!!! :goodluck: :crossfingers: :bighug: