0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте момичета,

искам да ви попитам нещо. Има ли странични ефекти при приемането на отварата от клинавиче? Пием го вече около 10 дни, сега трябва да съм в овулация, а нямам традиционното при мен силно желание за секс, корема ме боли от няколко дни и леко ми се гади. Споделете опит, моля. Благодаря и приятен ден на всички
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: за тези, които са пили отвара от клинавиче
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2007, 20:34:29 pm »
Не мисля, че е от клинавичето. Аз нямах странични ефекти, не съм чула и някой да е имал.
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2007, 21:29:17 pm »
Здравейте!
Дано ви бъда полезна с информацията.
По принцип билката е позната с няколко имена: "клинавче", "клинавиче" и др.Билката е леко горчива на вкус. По принцип се пие от жени с проблемно забременяване за подпомагане на женската репрудоктивна система.Действа успокоително и противовъзпалително, използва се и при болки в стомаха, при безплодие и възпалителни процеси. Аз лично съм пила от тази билка , но в съчетание и с други билки.Незнам дали точно от тази билка , но в началото се чувствах малко зле: гадеши ми се, но съм нямала болки в стомаха или други странични реакции. Само първият ден ми беше неприятна самата отвара-горчеше. Не мисля, че нежеланието ти за секс се дължи на факта , че пиеш отвара от билката.
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #3 -: Февруари 13, 2007, 23:54:22 pm »
Пихме билката дружна с мъжо около 15 дни и не помня да сме имали оплаквания. За жалост нямаше и резултат. Пихме я апрл или май 2006. Сега ми е попаднала нова рецепта с билката, но е важно да се отбележи, че има мъжко и женско клинавиче. Мисля да я пробвам и ако има резултат ще пиша.
« Отговор #4 -: Февруари 14, 2007, 10:55:27 am »
Пием го вече около 10 дни, сега трябва да съм в овулация, а нямам традиционното при мен силно желание за секс......

Аз го пих 3 месеца и се чувствах точно така.Нямах желание за секс, а половинката, пи бабините зъби и при него липсата на желание беше още по силна.Някъде бях чела, че билковите отвари биха могли да имат подобно действие, но не си спомням дали ставаше въпрос и за клинавичето! Милото, тогава ме бъзикаше, че заради "боклуците", с които го тъпча ще стане импотентен :lol:
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #5 -: Февруари 14, 2007, 15:33:57 pm »
Аз пък тая липса на желание не я отдавах на билката. Мислех, че нещо ми става въобще, но сега като се замисля... май не е стрес. В интерес на истината още не ми се е върнало желанието, трябва да опитам с някакъв "антидот" на клинавичето. Ако някой се сеща за "билкова виагра", моля да свирка!
« Отговор #6 -: Февруари 16, 2007, 12:50:38 pm »
Аз пък този месец дори не разбрах кога е била овулацията. По време на овуто имам хищно желание за секс, а сега мисълта само да ме пипне някой ме ужасяваше. Абе нещо се прецаках от тая билка, ама ще издържа да я пия поне 1 месец.
*
« Отговор #7 -: Март 15, 2007, 16:34:45 pm »
Здравейте аз пия билката от краия на януари защото преживях аборт и тя помагала за встановяване на имуната система. Дори получих бяло течение и от билката се оправи. Самоче от както я пия нахстина желанието за секс е намаляло. Дори не усещам кога ще ми доиде. А за овоация да не говорим. :)