0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИСКАМ СЪВЕТ
« Отговор #20 -: Февруари 14, 2007, 11:15:35 am »
jam-ата, доколкото знам голям хидросалпингс може да се види на УЗ, но аз въпреки всичко съм решила да си направя HSG или хидротубация... Ей така за мое собствено успокоение, че и това съм направила  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #21 -: Февруари 14, 2007, 11:52:33 am »
Хидросалпинкс не винаги се вижда на УЗИ. Понякога дори се активира по време на стимулация. Най-добрия начин да се провери за наличие е лапароскопия или HSG.
« Отговор #22 -: Февруари 14, 2007, 11:57:40 am »
Да момичета прави сте
не съм правила цветна снимка, озадачава ме това, че и Владимиров не поиска да направим цветна снимка или хидротубация.
Не искам да действам на сляпо, знам, че и лекарите са хора. Казах, го в смисъл, че ще вървя напред ще правя каквото каже лекарят. Ще действам стъпка по стъпка. Сега като отидем в София ще направим каквото ни каже. После пак.
Иначе забравих да ви кажа момичета:
Честит празник на любовта и виното. Пожелавам ви приятни любовни емоции в сърцата и хиляди трезви мисли в главата!
« Отговор #23 -: Февруари 14, 2007, 18:07:17 pm »
Джам, не на естествен цикъл, естествено :D, Стимулиран, със същите препати, с които се прави стиму за ин витро, Ако спермограмата е читава, тръбите също, не виждам какво пречи да се пробва с инсе първо. Разсъждавам си.... :)
Поздрави

« Отговор #24 -: Февруари 14, 2007, 18:10:35 pm »
Хидросалпингс може да се види на УЗ само ако е много голям. В повечето случаи не се вижда. И моето мнение е да се проверят тръбите.

lb2f
*
« Отговор #25 -: Февруари 14, 2007, 18:12:00 pm »
Албена, изчерпан яйчников резерв!!!
Качеството и количеството на яйцеклетките не позволява опити с инсета.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #26 -: Февруари 14, 2007, 18:26:16 pm »
Добре бе момичета, изчерпан яйчников резерв. Какво се прави в случая? Блъскат те с по-големи дози Меногон, Пурегон и т. н. За да подтикнат евентуално яйчнизите да проработят и да напраят някоя и друга яйцеклетка. Или греша? На качеството и при ин витро, ако ще и Господ да слезе :D, не виждам по-какъв друг начин могат да повлияят?? Евентуално с ИКСИ да се постигне нещо.
Е, ако яйчниците произведат я-ки, сперматозидите са достатъчно добри, тръбите проходими, е пак не многа да схвана каква ще е разликата между ин витро и инсе, Предполага, чсно е какво искам да кажа, Знам какво представлява ин витро :D :D
Не ми се връзвай те де :D

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #27 -: Февруари 14, 2007, 18:28:31 pm »
Бени, аз нямах предвид твоя постинг, а на друго момиче, което предлагаше да опитат инвитро на естествен цикъл - а това пък е баш безсмислено при диагноза изчерпан резерв...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #28 -: Февруари 14, 2007, 18:30:36 pm »
Доста време ще отнеме да се уцелят всички фактори в един цикъл. С ИКСИ или Инвитро има по-голям шанс и се пести време.
Хич даже не ти се връзваме :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #29 -: Февруари 24, 2007, 23:11:24 pm »
Малко късно се включвам с мнение но ако имаш някакво дори и най-малкото съмнение е добре да се консултираш и с още един специалист. Това е и личния ми опит.
*

Proletina

« Отговор #30 -: Февруари 25, 2007, 02:49:07 am »
Нека да се включа и аз.На мен при изчерпан яйчников резерв направо ми предложиха инвитро с донорска яйцеклетка.Казаха ми че иначе само ще си губя нервите, времето и парите,тъй като при изчерпания яйчников резерв яйцеклетките не са с добро качество.Някой да знае нещо повече?
*

Nelly S

• *
  • 13
  • Това, което не те убие, те прави по-силен
« Отговор #31 -: Февруари 28, 2007, 17:45:46 pm »
Тази диагноза изчерпан яйчников резерв много на бързо е поставена. Не разбрах на колко години си, но според мен е задължително да се консултираш и с друг специалист. Ходила съм при Владимиров и при Стаменов и само ще кажа, че тези прехвалени доктори не са чак за такива овации. Моят съвет е да не се предоверяваш и да проверяваш всяка диагноза.
Нека до всяко добро същество застане поне още едно
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #32 -: Февруари 28, 2007, 21:37:43 pm »
Nelly S, нека те питам две неща:

1. ти как разбра, че диагнозата е поставена набързо? по какви признаци и белези?
2. обърна ли изобщо внимание, че е написано "тенденция към изчерпване на резерва", а не "изчерпан резерв"?
2. при кой специалист би препоръчала да отиде за проверка на диагнозата?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #33 -: Юли 16, 2007, 11:17:33 am »
Zdraveite!

Iskam da mi pomognete s va6i li4ni vpe4atlenia za d-r Stamenov i d-r Vladimirov. Imam problem s iznosvaneto na ploda. Koi ot tiah e po-dobar?
Blagodaria