0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Болки в кръста и забременяване
« -: Февруари 17, 2007, 10:00:22 am »
Мили момичета, от два дена имам ужасни болки в кръста, вчера чак легнах, защото не можех да издържам от болка. По принцип нямам силно изявени ПМС и не са придружени с болки. На някого случвало ли му се е да има такива болки и да е било свързано със забременяване?
Последната ми М беше на 23,01 а овуто на 4-5ти февруари.
До вчера имах и болки ниско долу, но днес ги няма, а и гърдите ми сякаш не са толкова чувствителни вече. Май пак ще дойде лошата лелка.... :(
Re: Болки в кръста и забременяване
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2007, 10:12:50 am »
Хри, колко дена ти е цикъла и кога по принцип чакаш лелката?
Ако вече ти е позакъсняла, защо не пробваш с уринарен тест? Или пък си пусни кръвен...
Колкото до болките в кръста... на мен са ми мнооого добре познати, но са най-силни на 2-я ден от цикъла, тогава има моменти, в които в буквалния смисъл на думата вия от болка....

:crossfingers: да ни зарадваш  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #2 -: Февруари 17, 2007, 10:19:34 am »
rally_pat, цикъла ми около 28 дена, чакам го около 20-21 февруари.
Вчера правих тест с sure check, но беше отрицателен  :(, знам че малко е рано за него, но така се надявах......
А твоите болки в кръста всеки месец ли са? Имаш в предвид че при теб са, когато си в М?
Най-странното е, че аз обикновено нямам, но пък си мисля, че може и да съм настинала. Така ми се ще да съм забременяла .....
« Отговор #3 -: Февруари 17, 2007, 10:33:39 am »
Хри, стискам ти палци, наистина да си забременяла, но наистина си е малко рано за тест, изчакай да има закъснение и тогава си пусни тест ...

Колкото до въпроса за болките - да, всеки месец ги има, като понякога са неописуемо силни, а от друга страна не смея да пия нищо болкоуспокоително, защото по принцип съм с много обилен цикъл, и ако пия нещо, просто... няма да мога да изляза от къщи.... :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #4 -: Февруари 17, 2007, 10:37:30 am »
Пробвала ли си Нош-па, не засилва кръвотечението и с него по-бързо отшумява болката. Сестра ми е с много болезнен М. По два дни не е ставала от леглото. Но пие ли Нош-па, казва че се чувства по-добре, а иначе от другите болкоуспокояващи и на нея и се засилва кръвотечението.
*
« Отговор #5 -: Февруари 17, 2007, 10:40:04 am »
Rally_pat а мислиш ли, че след като гърдите ми вече не са толкова чувствителни, означава, че това са си просто ПМС. Защото както вече споделих, веднага след овуто започнаха да ме болят, а днес сякаш не ги чувствам така болезнени, има я само тази гадна болка в кръста.
« Отговор #6 -: Февруари 17, 2007, 10:47:35 am »
Хри, ако погледнеш тази тема http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8168.0 ще видиш, че симптомите за бременност са възможно най-разнообразни, а при някои няма никакви симптоми...

Затова си мисля, че най-достоверното за установяване на бременност е кръвен тест след закъснение  :lol:

« Отговор #7 -: Февруари 17, 2007, 13:06:21 pm »
Hri , и аз съм като теб, дойде ми на 23 януари и овуто ми беше на 5-6 февруари. Аз вчера си правих кръвен тест но ми беше отрицателен, и предния ден дори си направих домашен уринарен и пак даде отрицателен. Ако искаш може да си правим компания докато дойде датата за лелката евентуално към 20 .Не си сама, кураж!
« Отговор #8 -: Февруари 17, 2007, 13:42:45 pm »
здравейте момичета и аз съм на 20.02, дано обаче и при трите да не дойде тази гадна лелка...успех от мен на всички чакащи двете чертички!!!
*
« Отговор #9 -: Февруари 17, 2007, 15:03:45 pm »
Мили момичета, с удоволствие ще си правя компания с вас в очакването на това лелката да не дойде.
Дано ни подмине този месец :crossfingers: :crossfingers:
Вие имате ли някакви симптоми?
« Отговор #10 -: Февруари 17, 2007, 15:58:46 pm »
Здравейте, момичета! И аз имах болки ниско в кръста и мислех, че са поради няк7аква генекологична причина или бременност. Имам ги от няколко месеца и са ужасни. Ходих на невролог и се оказа, че имам радикулит. Пих едни хапчета, мажа се с фастумгел, ама пак си боли. Можете да се консултирате и с невролог, ако продължават болките.
« Отговор #11 -: Февруари 17, 2007, 16:16:07 pm »
Имам напрежение в гърдите но слабо, болки в кръста нямам.Но и не ги търся вече. Дано поне една от нас да празнува :wink: този месец
*
« Отговор #12 -: Февруари 17, 2007, 16:33:21 pm »
Да, дано поне една празнува  :crossfingers:
Момичета пишете дали чудото е станало, обещавам и аз да пиша, а пък дори и да не заради чудото, ами заради лошата лелка
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #13 -: Февруари 17, 2007, 20:38:51 pm »
Hri ако правиш тест преди дата на цикъла .......по -добре си вземи новия ПРЕСТО.Той хващя по-ниско ЧХГ.(в опътването пише,че показва бременност 7 дена след ову)
УСПЕХ МОМИЧЕТА!!!!!! :D
*

atanaska

« Отговор #14 -: Март 02, 2007, 22:55:43 pm »
здравейте момичета.последната ми м.беше на 28.01.очаквах пак на 28.02,но не идва.имам адски болки в кръста,възможно ли е да съм бременна?
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #15 -: Март 02, 2007, 23:01:27 pm »
Ами един тест ще покаже истината :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

atanaska

« Отговор #16 -: Март 02, 2007, 23:08:56 pm »
не е ли рано още за тест?
*
« Отговор #17 -: Март 02, 2007, 23:14:00 pm »
Точно сега му е времето. Успех!
*

atanaska