0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

лорето

здравеите на вси4ки аз съм в испания решихме ве4е ще правим ин витро, аз съм с запушени тръби а мъжа ми е с азоспермия на 24год съм ходихме в клиниката в понеделник искат
 кръв за да видят пак хормоните утре ще му правят спермограма и можем да запо4ваме, проблема е 4е искат да ми вземат кръв от 2рия до 4 тия ден на менструацията а ве4е ми закъснява с 8 дена незнам ще отка4а от нерви ве4е страх ме е от инжекциите казаха 4е пункцията боляла малко ако искам упоика струва 300евро ,заради азоспермията ще правят ин витрото с микроинжекция изобщо не е толкова просто все се питам дали ще стане дали не моля ви обяснете ми по подробно как вървят нещата стъпка по стъпка , стискам на вси4ки ви палци и тази година много :babyflips: :babyflips: благодаря ви
*
Re: много се притеснявам за вси4ко моля за помощ
« Отговор #1 -: Февруари 18, 2007, 19:17:56 pm »
 :welcome: Лорето, спокойно- няма страшно! Не се страхувай от инжекциите-все едно те хапва комарче  :balk_600: За пункцията-при мен беше с упойка, но има момичета, които са писали тук за пункция бе упойка-и това се преживява!Ако можеш да си го позволиш-сложи упойка за твое спокойствие! "Ин витрото с микроинжекция" е ИКСИ и с него се преодолява мъжкия фактор-в извадената яйцеклетката се инжектира сперматозоид.  След това оплодената яйцеклетка се връща в матката ти-Трансфер /като преглед е!/ Следва чакане.... Физически нищо страшно няма в цялата процедура /не че е приятно../, ако можеш и психически да си ок и спокойна :balk_602: Спокойствие и вяра!
Успех, миличка! Ако нещо те притеснява-пиши-тук винаги ще ти подадем ръка! :goodluck:  :babydust::crossfingers:  :babydust:
*

лорето

« Отговор #2 -: Февруари 18, 2007, 23:33:07 pm »
благодаря ти много мила ти правила ли си имаш ли детенце ? дано вси4ко мине добре аз 4акам да ми доиде но ми закъснява ве4е 8 дена а за иследванията на хормоните трябва да 4акам от втория до 4етвъртия ден на менструациата за да ми вземат кръв много ми напрегнато радвам се 4е си ми обърнала внимание много ти благодаря.
*
« Отговор #3 -: Февруари 19, 2007, 11:42:47 am »
Това закъснение........-пишеш, че си със запушени тръби, но ако не са отстранени или "защипани", защо не направиш тест?! Ако пък не, може би се дължи на някое лекарство, което взимаш или пък на притесненията-успокой се! И аз чакам да ми дойде, за да може на 2-ри ден да видим хормоните и дали всичко е ОК-ако е-започвам ИКСИ. И аз се боря за детенце, имам неуспешни опити/стимулиран и нестимулиран цикъл/, но тогава имах хидросалпингс, ендометриоза...... Сега тръбите ми са "защипани" и съм след лечение със Золадекс /дано да съм се отървала от ендометриозата! :crossfingers:/, така че силно се надявам да е дошъл и моя ред за  :babyflips: ! Повече спокойствие и много късмет!