0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте ,момичета.

Изписаха ми да пия Диане 35  за 3 месеца заради фоликуларна киста.Но от него много ми се яде и пълнея.Пих го 2 месеца до момента.Чудя се дали е достатъчно дълго?

Освен това ми го изписаха с цел да нямам кисти за месец април,когато смятам да правя АРТ.

Дали да го спирам сега или да го пия още 1 месец?

Четох също,че след прием на противозачатъчни се забременява по-лесно,а нали надеждата гасне последна-всеки месец се надявам да стане бебчо, а като пия хапчета и тази надежда отпада за месеца.

Какво е вашето мнение и опит?

*
Здравей Angy_baby!
Моят горчив опит с фоликулярна киста: пих Диане три месеца, като след всеки месец ходих на преглед с надеждата да се е спукала, но уви. Накрая ми я пунктираха. Пункцията мина много леко и съжалявах, че не я направих веднага, вместо да пия Диане. На мен ми ставаше лошо от него. Шансът за забременяване след приема му казват, че се увеличавал, но при мен и това не се случи:-(
Попитай най-добре лекаря си дали да го пиеш още един месец. Все пак се готвиш за АРТ.
Успех!
Мила Анджи,
моят съвет е да не го спираш докато не се разбере дали се е спукала кистата. Ако имаш  възможност отиди при лекар там да те прегледа и да ти каже реагирала ли е кистата на Диането. Според мен с изписването на този тримесечен курс лекарката е искала да предотврати появата на нова кистичка точно в месеца преди АРТ процедурата.
Повишаването на апетита може да не е само от Диането. Все пак си сменила климата, бита, храната...

Изкушавам се да напиша една мисъл, а именно, че " успехът се постига не с бързане, а с не спиране". :balk_602:
 :bighug: