0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Предстои ми инсеминация в 1АГболница"Света София" или бившата Тина Киркова както повечето я знаят. Искам да знам дали има успешни инсеминации направени там ? За да знам дали да се надявам и аз на успех ако не от първия път то от някой следващ  :grouphug2:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Re: Тина Киркова-успешни инсеминации и ин витро
« Отговор #1 -: Февруари 24, 2007, 21:38:12 pm »
С риск да адвокатствам на две момичета, които аз лично познавам - те успяха точно там. Надин е от инвитро  :lol: , а Лидия от инсеминация и вече има дъщеричка на 2 месеца.  :lol:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #2 -: Февруари 24, 2007, 21:42:31 pm »
Аз като бивш пациент на тази болница, съвсем искрено те съветвам да НЕ ходиш там.
Каквото и да решиш, успех!

lb2f
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2007, 10:49:11 am »
Ние при нашият 1 опит с инсе в "Тина Киркова" не успяхме.
 Вече не вярвам много на хората работещи там поради факта, че преди да отидем за инсе имахме една спермограма с леки отклонения в показателите. Направихме там 2 ра контролна спермограма, която беше отчайваща- нищо не беше наред  / само момичета които са видяли такъв резултат знаят какъв шок е /. При третата направена в друга клиника по стерилитет всичко пак си беше ок / или почти  /
Затова казвам не им вярвам много.
Всичко зависи от това дали си попаднала на точният човек.
*
« Отговор #4 -: Март 26, 2007, 13:49:14 pm »
Аз пък съм много доволна от там - имам он Инвитро дъщеря на 5 годинки, а приятелката ми, която водих след като родих сега има син на 6 месеца от ЗАМРЪЗЕНИ. И двете бяхме при д-р Вакрилов. Супер е екипа!!!
« Отговор #5 -: Март 26, 2007, 13:58:55 pm »
Аз като бивш пациент на тази болница, съвсем искрено те съветвам да НЕ ходиш там.
Каквото и да решиш, успех!
Все едно аз съм го написала.
*
« Отговор #6 -: Март 26, 2007, 17:00:47 pm »
Да се включа и аз.Ние имаме две неуспешни инсета и едно неуспешно ИКСИ :(
За себе си мисля, че ще сменя тази болница!
На теб пожелавам успех и да намериш правилното решение за себе си!
*

jimn

• **
  • 68
  • щастлива мама
« Отговор #7 -: Март 27, 2007, 11:21:06 am »
Да се включа и аз.Ние имаме две неуспешни инсета и едно неуспешно ИКСИ :(
За себе си мисля, че ще сменя тази болница!
На теб пожелавам успех и да намериш правилното решение за себе си!

Мое мнение: поне при мен не станаха нещата там -и то 3 пъти едно и също .Да имаше единици при които стана но в процентно отношение не знам колко са.
Желая ти от сърце късмет и скоро да постигнеш заветната мечта . :P
*
« Отговор #8 -: Март 27, 2007, 12:34:09 pm »
Аз имам 1 неуспешно инсе там.
Не оспорвам професионалните качества на лекарите там, но на мен лично изобщо не ми хареса организацията им.
В един кабинет се преглежда, всеки лекар влиза с неговата си пациента...там е нещо обичайно докато преглеждат една пациентка, другата да стои в кабинета, готова да легне на стола, влизат-излизат лекари, пациенти. Айде, това се преживява. На мен вече не ми правят впечатление такива неща.

Другото нещо, което там не е организирано като хората е това, че не могат да се правят инсеменациите в събота или неделя, защото тогава няма ембриолог.
При мен така изпуснахме 2 овулации, защото бяха съботно-неделни.
Ами защо да ходи човек да следи фоликулите, като накрая се оказва, че не може да се оползотвори момента.
Това беше преди повече от година, може и да са се променили от тогава нещата, но се съмнявам.

Аз се ориентирах към частна клиника.
Много късмет и успех, където и да решиш да правиш своите опити.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*
« Отговор #9 -: Март 27, 2007, 13:44:40 pm »
За съжаление нещата там седят все още по същия начин.
« Последна редакция: Март 27, 2007, 13:47:37 pm от ole »
*
« Отговор #10 -: Март 27, 2007, 17:27:35 pm »
Това, което е написала Роми, е точно така. На мен също ми направи лошо впечатление, че непрекъснато някой влиза и излиза от кабинета, една пациентка се облича, друга се съблича, дрехите на трите ни омешани на един стол, изобщо много неприятно. Това е едната страна на нещата и се преживява наистина.
Аз се отказах заради нещо друго - нямат криобанка /поне миналата година нямаха/, а при нас не винаги се получава добра нативна проба.
Иначе се консултирах с д-р Манчев и останах с добро впечатление  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #11 -: Март 28, 2007, 00:19:05 am »

В един кабинет се преглежда, всеки лекар влиза с неговата си пациента...там е нещо обичайно докато преглеждат една пациентка, другата да стои в кабинета, готова да легне на стола, влизат-излизат лекари, пациенти. Айде, това се преживява. На мен вече не ми правят впечатление такива неща.
Лелеее, и това в 21 век 8O
Благодаря на Бог, че не съм попаднала на такова място (всъщност за малко да попадна де).

Re: Тина Киркова-успешни инсеминации и ин вит
« Отговор #12 -: Март 28, 2007, 08:56:38 am »
Да обогатя малко картинката. Инсе се прави направо в леглото с възглавница под д-то /не на гинекологичен стол както е нормалното/, на УЗ ме гледаха по-предния ден, но не и в деня на инсето ,нито след това, а тъй като бяха в ремонт, накараха мъжът ми да се върне вкъщи, за да даде материал, въпреки че той беше готова да направи това къде да е в болницата. Беше студено и трябваше да транспортираме контейнерчето увито в шалче... Абе пълна пародия. Обработката на материала беше подозрително кратка /колкото за една центрофуга/.  Нямаше нито прегнил, нито утрогестан след това. Разбира се, че нищо не стана. Иначе наистина лекарите са много мили, а цените повече от добри, но аз предпочитам да си платя, ако трябва и повече от нормалното, но да знам, че е направено всичко възможно.
*
« Отговор #13 -: Март 28, 2007, 10:50:51 am »
Аз мисля, че дори да е по-скъпо в частна клиника е по-добре да се отиде там, защото от една неуспешна процедура човек губи не само парите, които е дал за нея, но и психически се тормози. Затова отидете при д-р Стаменов или при д-р Владимиров.
*
« Отговор #14 -: Март 28, 2007, 11:15:06 am »
Аз мисля, че дори да е по-скъпо в частна клиника е по-добре да се отиде там, защото от една неуспешна процедура човек губи не само парите, които е дал за нея, но и психически се тормози. Затова отидете при д-р Стаменов или при д-р Владимиров.

Точно това исках и аз да кажа с написаното по-горе.

Подгрепям мнението на Мадлен с 2 ръце.

В Тина Киркова не съм сигурна че е била направена добра обработка на материала.
Имам едно спонтанно забременяване няколко месеца след това, въпреки че приключи в 3ти мес.

Освен обработката, важни са и хранителните среди в които поставят опашатковците.
Според мен затова в частните клиники инсеменациите са по-скъпи.
Аз мойто 1 инсе, може да се каже че почти не го броя за нищо, защото мисля че не беше направено по всички правила, които съм чела тук.

И Лекси е права, и на мен точно така ми го направиха - в леглото с възглавница под д-то.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*
« Отговор #15 -: Март 28, 2007, 11:33:46 am »
Аз пък съм много доволна от там - имам он Инвитро дъщеря на 5 годинки, а приятелката ми, която водих след като родих сега има син на 6 месеца от ЗАМРЪЗЕНИ. И двете бяхме при д-р Вакрилов. Супер е екипа!!!
  Д-р вакрилов е човека който може евентуално да помогне другите нел Това е мое мнение 8O
*
« Отговор #16 -: Март 29, 2007, 11:44:35 am »
Момичета благодаря ви :thankyousign: за отговорите.Там отидох за ин витро ,но лекаря реши че може първо да пробваме инсе и тогава друго.Е в неделя съм на преглед там и до сряда ще е инсето.Вече съм на прага ,за да се отказвам да вляза пък каквото стане.Имат малка промяна ,че преглеждат събота и неделя.Поне този месец няма да ми пропуснат овулацията както миналия. УСПЕХ НА ВСИЧКИ  :blowingdust: до края на годината на всички  :babyflips: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #17 -: Март 29, 2007, 16:03:56 pm »
Миличка, аз съм ходила много пъти в т. к. и два пъти съм лежала за по 5 6 дни и винаги е било лудница разговаряла съм с доста жени с нашите проблими и на фона на толкова народ повечето са били доволни включително и аз, но разбира се че има и недоволни.
« Отговор #18 -: Март 30, 2007, 20:45:14 pm »
и моето инсе беше с възглавница под дупето.....пак там както писах по горе...за обработката....имахме време да си изпием кафето само докато ни викнат.... бързичко нали?
*
« Отговор #19 -: Април 05, 2007, 16:24:50 pm »
Да момичета вече се уверих,че е доста примитивно.Във вторник го направих най-шокиращото беше ,че бях с още две момичета в стаята и трите с вирнати крака  :balk_159: бяхме страхотна картинка. Предполагах ,че поне всяка ще е в отделна стая  :balk_113: е поне си обсъдихме проблемите :balk_48: . Това че си с възглавница под дупето е най-малкия недостатък  :balk_602: