Благодаря, отново, момичета!
White, Bora82 -
!
Моите впечатления от докторката също са много добри - мила, внимателна, любезна. Тя беше първата лекарка, която поиска и хормонални изследвания от мъжа ми. Притеснява ме, че не се доверяват на резултатите от лапароскопията ми от декември, а искат пак снимка - всички знаете как е допълнителни разходи, пътни, болнични, един куп нови изследвания. Дано като се правят повече неща предварително и резултатите после са по-добри! Е, милички, бяхте много любезни и достатъчно ви обремених с моите неволи. Остава само да ви кажа за тези, които не знаят, че другия екип е д-р Николов и д-р Табакова. Тогава сигурно ще ми кажете, че съм луда да се двоумя. Днес ще се обадя на д-р Персенска да и кажа резултатите от изследванията на мъжа ми и моите. Имах само един фоликул и вчера Е2 ми беше 102, което според мен означава, че няма годна яйцеклетка и няма смисъл да ходя на инсе, нали? И още нещо се питам, дали екипите имат някакъв лимит за брой ин витро по ЗК. От първия тур имало одобрени по 70 човека за д-р Стаменов и за д-р Владимиров. А и цената на процедурата не е без значение за мен(предполагам и за вас)...
Още веднъж, мили момичета, благодаря, че ме прочетохте и изтърпяхте!!!
Желая успех на всички -
и само положителни тестове -
и много бебета -
!