0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

отново за бременост
« -: Февруари 25, 2007, 15:30:19 pm »
Здравейте отново момичета благодаря Ви за отговорите и съветите сега отново имам нужда от Вас.
бременост във 9 г.с и от два дни изчезнаха болките и напрежението във гърдите,моля Ви за съвет чак утре съм на преглед и ще полудея до тогава,някък си все едно спрях да се чувствам бремена,някой преживял ли е същото и това да не е било предвестник на най лошото,Предварително Ви благодаря
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: отново за бременост
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2007, 16:10:35 pm »
Ики, споко бе, жена. Аз почти нямах симптоми,
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2007, 16:26:10 pm »
лейди благодаря ти ,но мен ме е страх че ги имах и изведнъж се изпариха болки и напрежение в гърдите а сега нищо
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2007, 16:55:26 pm »
Симптомите не са нещо постоянно. Лекар трябва да те прегледа. Ние тук нищо не можем да кажем.
*
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2007, 17:04:54 pm »
И моите болки в гърдите спряха изведнъж някъде там. Утре си на лекар. Успокой се!
« Отговор #5 -: Февруари 25, 2007, 21:36:41 pm »
Не се притеснявай!Разбирам ,че ти се струва странно че нямаш напрежение в гърдите.И на мен ми се случи в началото.Първо страшно ме боляха и изведнъж спряха.Много се изплаших и аз като теб не се чувствах бременна.Но след 3-4 дена отново ме заболяха.Това ми се случи няколка пъти така че мисля ,че не е нещо притеснитерно.
*
« Отговор #6 -: Февруари 26, 2007, 11:09:46 am »
Болката в гърдите и при мен не е постоянна.  Сутрин хич не ги усещам. Не се плаши излишно! След прегледа пиши какво е станало. И повече позитивни мисли! Успех!
« Отговор #7 -: Февруари 26, 2007, 15:10:36 pm »
Ики, и при мен беше точно така, и аз се шашаках. От време на време гърдите ми тотално се отпускаха, имах чувството, че всичко е свършило.
Ще видиш, че всичко ще е наред.
Поздрави

« Отговор #8 -: Февруари 26, 2007, 16:41:45 pm »
благодаря ви момичета бях на доктор всичко е наред нормална бременост във 10 г.с,ноз забравих да питам кога почваме изследвания за антитела нали съм резус отрицателен