0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пийнах си и плаках много
« Отговор #20 -: Март 02, 2007, 09:55:29 am »
Лили, а бой?
Как няма да имате деца? Всички тук ще имаме деца. По един или друг начин. :bighug:
Мимка, така те искам. :D 8)
Анджи, то е от алкохола, не е от теб, мила.  :D
Ти си силна жена. Убедена съм. Я и тука да ти кажа, върви си пусни едни по-точни изследвания и нещата ще си покажат. Стегни се и действай. 34 години не са много. Ммъжът ти, ако е свестен, ще е с теб, в противен случай, за какво ти е?
*
« Отговор #21 -: Март 02, 2007, 12:08:56 pm »
 Angy_baby,
не се притеснявай, поплаквай си, но не се самосъжалявай. Като ти четях постинга и на мене ми се доплака - спомних си и моите ежедневни емоционални "раzтухи". Един ден след всичките теzи мъки и на твоята улица "Ще иzгрее слънце". КлиШе, ама е вярно. Не спирай да се бориШ zа Щастието, което ти е отредено!
« Отговор #22 -: Март 02, 2007, 18:09:28 pm »
Миличка Анджи, сигурна съм, че когато се заемете конкретно с проблема и карате по плана, който ще ви доведе до заветната цел, ще се почувстваш много по-добре.
Доста е изнервящо да не правиш нищо и само да чакаш ...

Момичета, аз пък отдавна не плача - нито на отрицателен тест, нито ей така ... е, само в редки случаи. Това нормално ли е? От друга страна пък, ми избиват едни емоции в най-странно време - например няма случай да отида на летището, и то като посрещач, и да не взема да рева, като гледам как хората си идват, други ги чакат, прегръщат се, радват се ... едвам успявам да поизбърша сълзите (сълзи на вълнение?) за да си посрещна и аз когото чакам :D Също почти няма случай на сватба да не се просълзявам (на моята устисках, криво ляво :D). Въобще се просълзявам в много необясними за мен моменти, например като гледам ТВ, ама не точно на тъжни моменти, ами на някои, които ми се сторят много истински ... Нормално ли ви звучи :? :? :lol:
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #23 -: Март 02, 2007, 19:39:51 pm »
Angy_baby -  :balk_21:!
 :bighug: :bighug: :bighug:
... А аз вече почти не плача (само понякога)...

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #24 -: Март 02, 2007, 19:55:52 pm »
Анджи :sunshine:, никой не може да ни отнеме това да бъдем Майки!
Ти си вече Майка в сърцето си!Ние всички тук ще родим или изберем децата си!
И те ще са най-важние за нас!Сега имаш този мълчаливия и силния дето ти бърше сълзите!Обичай го, той знае колко искаш да имате слънце до вас!

Поплачи си, винаги е по-добре отколкото да държиш в себе си болката!

:heartbeat: yahoo_17Прегръщам те: Мария!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #25 -: Март 02, 2007, 20:18:18 pm »
Нормално ли ви звучи :? :? :lol:

АБСОЛЮТНО!!!! Аз съм същата....

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #26 -: Март 02, 2007, 20:23:17 pm »
Е поне не съм единствена, понякога си мисля, че съм извратена.
« Отговор #27 -: Март 02, 2007, 21:35:10 pm »
Лали, подходът на мъжа ти изглежда брутален, но е изклиу4ително ефикасен. Трябва да се сещаме в такива слу4аи, 4е все4ко е относително - може да е по-добре, но пък може да е по-зле. На мен това ми помогна преди няколко седмици да стана от леглото.
Анджи,  ревях след отрицателни тестове, за да забременея поне веднъж, но пък ако знеш как ревах след спонтанния аборт...
Това е моя съвет- не забравяй, 4е вси4ко е относително, не забравяй и 4е виното в разумни коли4ества  е даже полезно  :)
*
« Отговор #28 -: Март 02, 2007, 21:56:50 pm »
Моят търпелив съпруг изоставя собствения си график, сяда недоумяващ и ме пита "Какво ти е?" - ...не искам да отговарям... незнам какво да отговоря...просто си записвам в графика: "10-та точка - рев!" и си сипвам чаша червено вино...
След това, което прочетох най-после се успокоих. След като плача винаги се разстройвам повече. Лошите мисли се нахвърлят като лавина.
Сега и аз ще си го сложа в графика. И ще ми е по-спокойно 8O - част от терапията :beerdr:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #29 -: Март 03, 2007, 21:38:35 pm »
Анджи!Как си,наборе?Нарева ли се едно хубаво,а? :lol:Знам,че олеква!Айде сега,горе главата,че те чакат само хубави емоции!...Там някъде те чака твоето чудо!

П.П.Момичета,който ревал,ревал!До тука беше!Нека бъде ЩАСТИЕ! :lol:
Нормално ли ви звучи :? :? :lol:

АБСОЛЮТНО!!!! Аз съм същата....
Досущ съм като вас! :lol:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #30 -: Март 04, 2007, 11:42:49 am »
П.П.Момичета,който ревал,ревал!

Тъй де, няма да вечно да спонсорираме производителите на носни кърпички.
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #31 -: Март 04, 2007, 11:55:22 am »

[/quote]

Абе ние май спонсорираме доста производители, не само на носни кърпички...
*
« Отговор #32 -: Март 04, 2007, 16:46:10 pm »
Сега спонсорираме производителите на кърпички и превръзки.Дай боже всеки най-скоро да спонсорира производителите на памперси и детски храни.Горе главите ще успеем. :bighug:
« Отговор #33 -: Март 05, 2007, 13:20:29 pm »
П.П.Момичета,който ревал,ревал!

:lol: :lol:  :lol:
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #34 -: Март 06, 2007, 19:50:01 pm »
До днес бях успяла да се сдържам. Дори се радвах, че мина цяла седмица без да се дам. Преди малко ми звъня мъжа на скайпа, а аз му затворих. Боже! Колкото и да ми е било зле, винаги съм си говорила с него. А сега дори това не мога
*
« Отговор #35 -: Март 06, 2007, 20:00:40 pm »
До днес бях успяла да се сдържам. Дори се радвах, че мина цяла седмица без да се дам. Преди малко ми звъня мъжа на скайпа, а аз му затворих. Боже! Колкото и да ми е било зле, винаги съм си говорила с него. А сега дори това не мога

верче, аз ли съм оттървала нещо?защо не можеш да говориш с мъжа си?
« Отговор #36 -: Март 06, 2007, 20:27:49 pm »
Аз съм оттървала  :(
Сума ти време се стремях да бъда спокойна и днес ми изби яко на рев. Досега колкото и да ми е било зле, винаги сме си говорили с мъжа ми. А сега и него не исках вече - и ми стана още по-мъчно  :cry:
*
« Отговор #37 -: Март 06, 2007, 20:32:36 pm »
Аз съм оттървала  :(
Сума ти време се стремях да бъда спокойна и днес ми изби яко на рев. Досега колкото и да ми е било зле, винаги сме си говорили с мъжа ми. А сега и него не исках вече - и ми стана още по-мъчно  :cry:

е, тотално ме обърка вече!нищо не разбирам!
*
« Отговор #38 -: Март 07, 2007, 12:50:41 pm »
Анджи... Какво да кажа .... успокоих се! Вече си мислех че съм се опиянчила - без вино не минава! А за реването...Преди известно време давах "Водно конче" с Кевин Костнър. Аз не го гледах филма, но хванах последните пет минути. Той намери новородената си дъщеря.... когато видях това усмихната беззъбо ангелче как го гледа като че ли на света няма нищо друго...ето и сега съм готова да ревна! Ами ...само малко рамантика да има ... и двамата тихичко си ревем - задължително! Но! Напоследък музиката навлезе много в нашия живот! Като надуем уредбата и като почнем неистово да скачаме /пък квито сме танцьори не ти е работа/ а да ревем де - хилим се като ненормални, чак и на другите настроение създаваме!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #39 -: Март 07, 2007, 13:47:46 pm »
Анджи, как да те утеша и аз не знам, но на мен ето 3 ти ден от неуспеха и вече не ми е чак толкова криво. Гледам някои тук си пийват, и танцуват, все някакси да им олекне. Ами аз като не пия?!

Поплачи си, ще ти мине, сигурна съм. А и ако се обичате, ще успеете да се преборите.

Успех мила, не тъжи.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."