0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

иска да прескочи месец
« -: Март 01, 2007, 15:53:14 pm »
   Здравейте на вскички.
Преди година и половина започнах да пия Novinet и всичко беше съвсем нормално докато преди положин година не ми откриха образование на едната гърда и мамолога ме посъветва да ги спра.Спрях ги!От тогава обаче имам проблеми с М.Ц.И преди да започна да ги приемам не ми беше много редовно , но закъсняваше с по 3-4 дни , а сега е със седмица-две.И с това се бях премирила доакто този месец изобщо не ми дойде.Почти цял месец стана вече и съм ужасно изплашена.Тестчета си направих няколко(за по-голямо спокойствие  :) ) и всички бяха отрицателни..Освен това до тук мамолога ми изписа Gericaps за образованието.Може ли те да са причината да не ми идва?
 Лекаря е най-добрия вариант,нали?!Знам го но акто изпитвам уйасен страх от доктори..   :(
*
Re: иска да прескочи месец
« Отговор #1 -: Март 01, 2007, 16:13:01 pm »
Остави страха ха страни и отиди да те види специалист.Каквото и да ти казваме ние той найдобре ще ти каже какво ти е положението.Не губи време все пак става на въпрос за здравето ти.Успех и пиши какво е станало.
*
« Отговор #2 -: Март 01, 2007, 16:28:55 pm »
Герикапс всъщност е комбинация от витамин А и витамин Е. Не вярвам да е от него.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Март 01, 2007, 21:24:58 pm »
Bubka непременно се консултирай с лекар!
Герикапс са витамини ,не ти закъснява от тях.
« Отговор #4 -: Март 04, 2007, 11:37:54 am »
Благодаря ви за бързите отговори момичета.Вече си запазих час за понеделник , защото това чакане ме тормози много . Имам само още един въпрос : Може ли нередовния цикъл да се предава по наследство?Дори и в началото да е бил почти нормален,след известно време да се нарущи?
 Отново много ви благодаря  :lol:
*
« Отговор #5 -: Март 11, 2007, 19:07:04 pm »
При всеки е различно. Аз лично съм имала вече двайсетина години изключително точен като по часовник цикъл. Обаче в момента имам вторична аменорея след правено преди около година и нещо абразио. Така че,  възможно е много неща да провокират липсата на цикъл. Но, както са ти писали вече, най-добре е лекар да определи точно причината за твоята липса на цикъл. Успех!