0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, ето го и моя въпрос  :D малко е тъпичък, но все пак ще го задам  :lol:
По време на секс се отделя известно количество сперма преди самата еякулация (много малко, но все пак!). Искам да попитам дали може тогава да се забременее ако жената е в ову. Изчетох доста материали, но не  ми стана ясно дали тази сперма е качествена и дали наистина може да се забременее така.  8O
*

mi6ka

• *
  • 48
  • маслинка
Здравей,
индиана 300 направо към отговора на въпроса ти - това, което се отделя в началото не е сперма а секрет от някаква жлеза. Той се отделя при възбуждането на мъжа и цебна му е да "овлажни" твоята среда / казано направо/. Така че сам по себе си този секрет не е спрема. Той обаче минава през канала,където ако е останала сперма / което може да се случи при повтаряне / е възможно да се забременее най-просто казано. :lol:
Да, може да се забременее!
Да,възможно е предеякулационната течност да съдържа сперматозоиди-следователно е възможно да се забременее,но шанса е минимален според мен.Аз не бих разчитала на такава течност,тъй като желая да забременея :)

Благодаря много.  :D Някоя забременявала ли е така, или чувала ли е изобщо някой да забременее така?  :lol: :lol: :lol:
*

Butterfly_

• 273
  • Много, много щастлива мама и съпруга!!!
Благодаря много.  :D Някоя забременявала ли е така, или чувала ли е изобщо някой да забременее така?  :lol: :lol: :lol:

Едва ли може да се случи, тъй като количеството сперматозоиди е незначително!!!

... шанса е минимален според мен. Аз не бих разчитала на такава течност,тъй като желая да забременея :)
Искаш да забременееш или се опасяваш да не би да е станало?
Колкото до въпроса - всичко е възможно!
*
На скоро едно девойче беше споделило, че е забременяло без приятелят и да свърши в нея. Така че най-вероятно е забременяла или точно по този начин или той не се е контролирал достатъчно.
Обикновено този метод е ефикасен при тези, които тъкмо не искат да забременият. :)
*

Butterfly_

• 273
  • Много, много щастлива мама и съпруга!!!
Обикновено този метод е ефикасен при тези, които тъкмо не искат да забременият. :)

За съжаление!
Възможно е. Моя приятелка забременя по този начин преди години, пазели са се с прекъснат акт.
  09.11.2007
*
mislia 4e nemoje
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Всичко е възможно! :D :D :D
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Може

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум

Много добре казано  :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Искам да забременея естествено  :lol:, просто питам, т.к. ми беше интересно.
*
Да може,на мен ми се е случвало,по точно беше при повторение,всичко е възможно. :D
*

ss

Може :balk_50:
*
И АЗ МИСЛЯ ЧЕ МОЖЕ....
И ЩОМ ГО ЖЕЛАЕШ-УСПЕХ! :blowingdust:
*

Izabel

:D :D :D :D БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!!!