0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ЛОри

Клостилбегит
« -: Март 05, 2007, 19:38:35 pm »
Мили момичета,задължително ли се прави фоликуметрия при стимулация с клостилбегит?В момента не съм много добре финансово и се надявам да  си спестя някой лев .
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Клостилбегит
« Отговор #1 -: Март 05, 2007, 19:46:32 pm »
Не си прави експерименти.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #2 -: Март 05, 2007, 21:00:13 pm »
Задължително стимулацията се следи на узи, тва не е като да пиеш аспирин.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Март 05, 2007, 21:06:36 pm »
Задължително стимулацията се следи на узи, тва не е като да пиеш аспирин.
Напълно подкрепям Луничка!!!!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #4 -: Март 05, 2007, 21:10:09 pm »
ЛОри , след предписан клостил за срок от 3 месеца и реплика "Ако не стане бебето тогава ела да те видя", една колежка направи хиперстимулация. Със болки и ужасно подут корем. Така че внимавай. По-добре отложи всичко, докато събереш средства.

П.П. Проверка за проходимост на тръби имаш ли?
*
« Отговор #5 -: Март 05, 2007, 21:56:28 pm »
Задължително трябва проследяване на овулацията. При мен клостила не даде никакъв ефект (имах само едно фоликулче), след прием от два месеца. А при други, както ти е писала Пешек, стават хиперстимулации.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #6 -: Март 05, 2007, 22:37:50 pm »
ако не правиш фоликулометрия - как ще разбереш и ти, и лекарят ти, дали има ефект от лекарството?!!  8O
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!