Здравейте момичета, щеше ми се да подбутна темичката, защото ми е важно.
Накратко за мен пробваме около три години. Три химически бременности, хванати с кръвни изследвания, още преди менструация всичко приключва. Усещан се защото ми става лошо и биквално лягам болна, след , което пускам тест- положителен. Същото се случи и на ин витрото, трансфер, всичко е ок, 9 дни след трансфера, започвам да се чувствам билна, пускам чхг-35.....лягам болна защоти ми е много зле, на следващият ден , ставам и все едно нищо ми няма, пускам чхг, започнало е да пада.....лекарите не са ми пускали имунология, лично моят не зачита имунологичният фактор, но аЗ на своя глава, след като и след ин витрото имах зачеване и пак се повтори същият сценарии със леко повишеното чхг и болестните симптомо, реших да пусна имунология и съм твърди решена да оравя активна имунизация, няма да мога да пътувам в чужбина, за това мисля да проуча как стоят нещата в клиниката на Тодорови, правят ли го все още?
И някой има ли мнение за приемане на коластра при повишени нк клетки и вместо терапия с имуноглобулин?