ето ме и мен прясно имунизирана
. Обещах да разкажа кое как е в Атина. Общо взето незнам дали съм с добри или лоши впечатления все още, но с едно съм наясно - в тая клиника е мнооооого скъпо, поне за мен. Само консултацията с професора струваше 175 евро. Самата имунизация е 500 евро, но според тях трябва да я повторя, че и потретя през 6 седмици, и всеки път по нови 500 евро. Отделно, по време на консултацията ми обясниха цялата схема на имунологичните процеси при забременяването и това кои показатели как точно влияят. Оказа се, че имун.панел който съм пуснала при Конова, не им върши работа. Примерно от антифосфолипидните антитела имам пуснати само 3 от общо 20
, от фактори за тромбофлебия същата работа, NK клетки не били които трябва, трябвало други, и още и още, заболя ме главата направо. Накрая ми направиха една програма какви изследвания трябва да направя - част от тях като ходя следващия път за ЛИТ ще ми ги пуснат те, а друга част може да ги направя и в БГ. Хора само тези които те искат да ми правят там и не ги правят те, ами ги пращят в Чикаго в центъра на д-р Биър излизат около 2000 евро отделно пак за имунизациите по 500
, а за транспортни разходи да не говорим!!! От друга страна пък добре че се изследват изцяло всички неща, защото проблемът разбира се въобще не е задължително да е само един, според тях в повечето случаи е по малко от няколко неща, имаш ли едно нещо да не ти е наред много е вероятно и още няколко да не са. Направо вече съм тотално изтощена и физически и психически, а да не говорим пък финансово. Още не знаем какво ще правим, мислим си да отидем още веднъж за втора имунизация и да пуснем някое от изследванията, но до там. Честно казано за сега поне не можем да си позволим всичко което искат от нас. Все пак тепърва ще правим и нови опити, които сами си плащаме, моя док не работи с фонда
. абе направо си е ...... майката, сори за езика ама немам нерви вече.
Иначе с езика са много зле, от целия център само един лекар говореше английски, самият професор говореше гръцки а другият превеждаше. Жените на регистратурата и сестрите не разбираха и бъкел англ., комуникацията беше просто мноооого зле.
А иначе самата процедура беше малко неприятна, слагаха ми инжекциите от вътрешната страна на ръката, подкожно - бодаха ме около 10 пъти. След това го чувствах като изгорено. На другия ден се беше зачервило цялото място и се беше подуло малко и болеше,и на пипане мястото там беше горещо, а днес вече боли и сърби и още е леко подуто и твърдо. Така ли беше при вас? Това нормално ли е?
Ами това е, ако някой се интересува за подробности да ми пише на ЛС.
аааа и още нещо LAD теста също не е това, което ние правим при Мартинова
показаха ми резултати за LAD и там са 4 стойности на четири различни неща IgM и IgG за Т клетки и същото за В клетки