Здравейте! Ужасно съм объркана и ужасена и не знам откъде да започна...На 17.01 ми беше последната менструация. По принцип мензиса ми е редовен, като изключим един случай през лятото, където нещата се регулираха с Дуфастон. Февруари цикълът не ми дойде, а тестовете за бременност бяха отрицателни. Вчера сутринта си взех тест Шуърчек, който излезе положителен. Успоредно с това голямо закъснение, имах и имам болки и спазми в корема и напрегнати гърди. След положителния резултат вчера, веднага си запазих час във Вита. Там, на ехографа, нищо не се видя, с изключение на удебелена матка. Пуснаха ми веднага кръвен тест, който категорично потвърди съмненията, че съм бременна. HCG е 439, а ми обясниха, 4е при липса на бременност е до 5. Едно е сигурно, бременността не е в матката, но все още не се вижда и в тръбите. Казаха ми да отида отново в четвъртък, когато ще ми пуснат отново кръвен тест. Ако показателите са намелели, значи плода е загинал, но ако са се покачили, значи плода се развива някъде и трябва да открият къде. Не ме питайте как се чувствам от тази неизвестност. Ще ви бъда благодарна, ако някоя от вас, преживяла подобен ужас, сподели с мен за евентуалната развръзка и възможните изходи от ситуацията! Благодаря предварително!