Виждам,че проблемите на повечето момичета в сайта са от съвсем друго естество,но аз вече имам три неуспешно завършили забременявания и се чувствам отчаяна.Със самото зачеване нямам проблем,но някъде около 4-5г.с. навлизам в някакъв кошмар.Започвам да повръщам,отначало по-рядко,след това-нон стоп,дори без да приемам храна или вода.И при трите бременности съм хоспитализирана и ми беше назначавана следната терапия:венозни вливания,мускулно-reglan (degan)...без никакъв ефект.Накрая резултата е тежки метаболитни нарушения,вкл.изменения в кръвната картина.Издържала съм в това състояние максимум 5 седмици,като накрая по моя собствена молба прекъснат бременността.И трите пъти бях отчаяна от бездушното отношение на медицинския персонал.Никой не ми направи никакви допълнителни изследвания,напр.хормонални.Никой не ми предложи алтернативна терапия-впоследствие разбрах по мои собствени проучвания,че има поне няколко различни схеми на лечение,вкл.комбиниране на различни медикаменти в случаи като моя.много искам да планирам една нова бременност,и то възможно най скоро,защото аз съм на 29,а партньора ми-на 39 и много желаем да имаме дете.Но какъв е смисъла да създавам живот,след като не мога да го запазя?Уморих се да агонизирам и да слушам само "всички бременни повръщат.ще търпиш!"Искам да намеря добър специалист по патологична бременност,който да вземе насериозно моя случай,но вече нямам доверие на лекарите.И,повярвайте ми,няма нищо по-тежко от това ти сама да убиеш плода,който носиш,само поради причината,че лекарите не са направили малко повече усилия,за да ти помогнат.Ще бъда много благодарна на всяка помощ,включително съвет за специалист-гинеколог.Извинявам се за дългата тема...